keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Synttärikiertue

Toukokuun loppupuolella tarkemmin 22.5 lähettiin Jasminin kanssa viettämään mun synttäreitä ja perjantaina suunnaksi otettiin Outokumpu. Saavuttiin hotellille ja sisäänkirjautumisen jälkeen nautittiin virvokkeita ja synttärimuffinsseja meiän huoneessa. Mentiin syömään puoli yhdeksältä ja samaan aikaan päättikin Janne, Miro ja Iirokin saapua hotellille. Jutusteltiin siinä aulassa hetki kunnes lähettiin omiin huoneisiin. Pojat lähti vähän aikasemmin keikkapaikalle autolla niin huudeltiin toisillemme ikkunasta. Me lähettiin klo 23 jälkeen Jasminin kanssa kävelemään keikkapaikalle johon ei onneks ollu ihan kauheen pitkä matka vaikka olikin pitempi kun oltiin ajateltu.
Eturivissä oli pari tyttöä jo odottelemassa kun me saavuttiin ja mentiinkin sitten itsekin jo siihen etualalle odottelemaan. Keikka alkoi ja olin taas kerran ihan fileis. Mut yllätettiin myös synttärilaululla ja se oli aaw. Hauska keikka jossa saatiin pieni freestyle näytekin. Nautin. Keikan jälkeen kiireesti vessan kautta ulos koska oli niin kuuma. Jonkun verran jengiä pyöri siinä poikien ympärillä joten jäätiin vähän sivummalle oottelemaan. Juteltiin siinä sit hetki kunnes mentiin takas hotellille ja käytiin huoneessa ottaa pienet hörpyt juomaa ennenku mentiin siihen saman rakennuksen yökerhoon. Se nyt oli aika kuollu mesta mut meillä oli hauskaa kuitenki. Kun baari meni kiinni suuntasin grillille hakee pikasafkan ja sit hotellille jatkaa bileitä aina aamu seiskaan asti.


Sit reippaana ennen yhtätoista jo hereillä, huh huh. Siitä otettiinkin suunnaksi Lappeenranta josta haimme kyytiin Nooran ja sitten palasimme vähän matkaa takaisin Parikkalaan pysähtyen matkalla kuitenkin hengittämään ja syömään. Parikkalassa oli siis sellainen junnu tapahtuma missä oli Janne esiintymässä ja siellä tutustuin myös Anniin. Mä olin jotenki tosi väsyny ja laginen koko keikan ajan. Lauloin mukana mut vaa tuijotin tyylii tyhjyyteen :D Keikan jälkeen ooteltiin kun nimmari/kuvajono oli tosi pitkä. Mentiin sit iha viimesten joukossa ja juteltiin hetki siinä fotojen oton lomassa. Oli tosi kiva päivä vaik vähän väsytti.


 Parikkalasta ajettiin takasin Lappeenrantaan kun siellä oli illalla JVG:n keikka. Se oli kyl yks parhaista JVG keikoista millä oon ollu. Yleisö oli tosi hyvin messissä, pojat nautti ja niil oli hauskaa. Ville laitto mut räppää ja laulaa mikkii moneen kertaan ja ahahah, aaw oli niin jees. Olin vaan onnellinen ja toi keikan tunnelma oli täydellinen päätös mun synttärikiertueelle.  Keikan jälkeen päästiin Nooran ja Jasminin kanssa juttelee ihan rauhassa Jaren kanssa. Vaihdeltiin kuulumisii ja napattiin fotot yms. Pojatki oli kotiin lähdössä niin ehdittiin vielä moikata Villeäkin siinä lähtiessä. Siitä mekin sitten lähettiin pikkuhiljaa huristelee kotia kohti.

1 kommentti: