sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Kuopio, Winefestival


Otettiin taas kerran extempore lähtö ja suunnattiin Kuopioon viinijuhlille. Neljän maissa lähettiin ajelemaan ja kun saavuttiin perille niin istuksittiin penkeillä ja maistettiin lasilliset valkoviiniä. Noin puoli tuntia ennen keikkaa käytiin vessassa ja sit suunnattiin lavan eteen ja päästiin eturiviin hyville paikoille. Aika meniki tosi nopeesti ja keikka alko.


 En muista missä viimeeks oon nähny Elastisen keikan mut oli ihanan energistä ja pirteen iloista pitkästä aikaa. Hölmöiltiin tuttuun tyyliin jotain omaa siinä jonku biisin aikana ni aineki Esa ja Kimmo hajos ja alko nauraa meille, hahahha, hups. Hypittiin myös jalat kipeeks, varsinki Anna soida aikana. Tosi jees fiilis jäi kaikinpuolin kyl keikasta.


 Mentiin sitten sinne alueen ulkopuolelle odotteleen että ois moikattu äijii mut loppujen lopuks juttelin hetken Akin kanssa vaan. Huomattiin ett keikkabussi suunnittelee alueelta lähtöä joten ajateltiin että mennään sittenkin hotellin edustalle moikkaamaan ni saadaan jutella rauhassa siinä. Kun päästiin hotellille niin ei tarvinnu kovin kauaa odotella kun äijät saapui paikalle.


Juteltiin Kimmon kanssa sit kuulumisia ja saatiin kuulla vähän tulevista jutuista kanssa. Esa, Ari, Louhi, Aki, Anssi ja muut kenen nimii en tienny ni oli kaikki kans tosi hyvällä tuulella ja vaihettiin pari sanaa siinä kans. Sit päästettiin pojat hotellin hoiviin ja lähettiin ite ajelemaan kotia kohti. Ajelin onneks aika rauhallisesti koska yhessä vaiheessa hirvi vaa tuli tielle ja jäi siihen seisomaa mut pysähdyin sit siihen ja aattelin viel just ett oisin kuvannu sitä mut sit se luikki takasin metsään ehkä se säikähti ku huusin sille ett: move bitch, get out of the way. :D  Päästiin siis lopulta ihan turvallisesti kotiin väsymyksestä huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti