maanantai 18. toukokuuta 2015

#VERSUS -levyjulkkarit

Viime viikon keskiviikkona tuli sellanen extempore idea mulle että lähen sittenkin Helsinkiin ja samalla Mikaelin levyjulkkareihin ja täytyy sanoa että kyllä kannatti. Matkalla pysähdyttiin Jasminin mummon luona syömässä ja sit mentiin Nosturille hetkeks hengaa. Ovet aukes ja päästiin siitä sujuvasti sisälle ja levyjen ostamisen jälkeen mentiinkin suoraan yläkertaan ns pelipaikoille eli siihen etunurkkaan. Ensiks olikin sitten Spektin keikka ja oli mukava fiilistellä Samuliakin pitkästä aikaa livenä ja yleisökin alko lämpenee pikkuhiljaa. Uniikki kun asteli lavalle ni oli jo ihan hyvä meno, vähän ihmiset lauleli mukana ja kivaa oli. Tuntu ett keikka loppu kesken ja ite oisin voinu Dänii fiilistellä kauemminkin mut se oli sellanen. Eikä aikaakaan kun verhon takanta alkaa kuulua Brandon ja Mikaelin Versus kuiskauksia jne. 

Siinä vaiheessa kun Miklu hyppäs lavalle ni sen kuuli takaseinään asti. Illan teeman mukaisesti keikalla vedettiin vain uusia biisejä ja se toimi tosi hyvin niin vaikka niistä ennakkoon ei tiennytkään kuin vain muutaman. Ei tullu sellasta tylsää- fiilistä vaikka ei osannu laulaa mukana. Yhessä vaiheessa tuli vaan ADHD- olo ja siks piti lähtee vähän kävelee. 

Käytiin siinä sit Hennan kanssa alakerrassa vähä aikaa tanssahtelemassa keikan tahtiin ja moikattiin samalla JVG:n poikii. Yläkertaan takasin mennessäni pysähdyinkin matkalla juttelee pitemmän tovin Maran kanssa niitä näitä. Sit palasin Jasminin luokse hyppii ja fiilistelee. Vähän ennen keikan loppua mentiin kuitenkin yhessä vielä alakertaan ja moikkailtiin siinä sit useempiakin tuttuja naamoja. Pikkusen Woppailtiin ja ei herätty unesta kunnes lähettiin kohti narikkaa. Jasminin kans napattii takit talteen ja melkeinpä suoraan autolle ja kohti Tigeria ja Tuomas Kauhasen keikkaa. 

Keikkapaikkana en kauheesti Tigerista välitä, enkä kyllä baarinakaan mut siinähän se meni. Keikka oli tosi jees vaikkakin aika lyhyt mut ei se mitään. Tuomaksen jälkeen esiinty vielä Ruudolf ja Karri Koira joita fiilisteltiin muutaman biisin verran kunnes lähdettiin molemmat kohti omia yöpaikkojamme.

Loppuun lainaan vielä ystävällisesti rakkaudella Juliuksen kuvaamaa materiaalia keikalta, olkaa hyvä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti