sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kuopio 5.5

Lähdettiin Titan kanssa hyvissä ajoin ajamaan kohti Kuopiota, ja oltiinkin perillä jo puoli kahdeksan aikaan. Kierreltiin siinä keikkapaikkaa ympäri ja yritettiin kuulostella soundchekkiä avoimen ikunnan ja välillä oven luona. Ihan hyvät bileet saatiin siinä vaiheessa jo aikaseks. 


Tsekin jälkeen Janne, Sami, Jyri ja Marko lähti käymään hotellilla ja moikattiin siinä nopeesti. Oli tosi mukavaa nähdä Samia taas pitkästä aikaa. Kierreltiin tän jälkeen taas hetki, kunnes mentiin autoon istumaan, koska oli vähän kylmä. Vähän aikaa istuskeltiin, kunnes Katri ja Jasmin saapu pelipaikoille ja siirryttiin yhteen autoon istuskelemaan. Päätettiin tässä vaiheessa käydä nopeesti mäkkärissä syömässä ja köyhälle lapselle sponsoroitiin pari juustohampparia ja limu. 


Mäkkäristä siirryttiin takasin Albatrossin parkkipaikalle ja hetki kuunneltiin mahtavaa musiikkia ja biletettiin autossa. Yhentoista aikaan siirryttiin sisälle istuskelemaan. Siitä hetken päästä pojatkin saapu paikalle ja jutskailtiin taas hetki ennenkun he siirty bäkkärin puolelle. Keikka alko jopa suunnilleen ajallaan, eli kahdentoista aikaan, ja mahduttiin kaikki hyvin eturiviin. Oli tosi makeeta nähdä Janne ja Sami pitkästä aikaa yhdessä lavalla, ja varsinkin Linjan biisien aikaan tuli paljon vanhoja muistoja mieleen.

Keikan jälkeen siirryttiin bäkkärin oven lähelle istuskelemaan ja odottelemaan. Pari suht innokasta poikaa sitten tuli siihen ja pyysi järkkäriä hakemaan Jannen, ja aika pitkään ne juttelikin. Siitä Janne sitten siirty meille juttelemaan ja juteltiinkin aika pitkään ja paljon kaikenlaista. Myös Samin ja Markon kanssa tuli vaihdettua kuulumisia. 


Käytiin myös nappaamassa biisilista parempaan talteen.


Puoli kolmen aikaan mun ja Titan piti lähteä takas kohti Tamperetta, että saatiin auto ajoissa tänne, ja oli muutenkin hyvä ehtiä vähän edes nukkua ennen työpäivää. Katri ja Jasmin jäi vielä vähän pidempään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti