tiistai 17. maaliskuuta 2015

NMT & Lahti 11.3

Mä oon ollu oikeesti tosi epäaktiivinen tän blogin kanssa, anteeksi siitä. Mä nyt lyhykäisesti kuvailen mun fiiliksiä tosta NRJ Music tour jäähallikeikkahommelista.


Me saavuttiin paikalle serkkuni kanssa joskus kuuden jälkeen ja saatiin liput sitten niin perältä kun oikeestaan edes voi saada. No eipä se kyllä kauheesti haitannu kun mun fiilis oli jotenki muutenki tosi hukassa. Jostain se fiilis sitten onneks Kasmirin keikkaan mennessä löyty ja oli kiva vaan chillaa ja nauttia musasta. Brädi oli tosi jees, harmi kun keikka oli vain noin puoli tuntia. Miklu ja Unsku oli jee-ees, yleisö oli kivasti messissä. JVG oli hauska, tai sen aikana meil oli tosi hauskaa. Elan keikka ei jotenki mulle vaa lähteny, miklun jälkee oli muutenki lähteny porukkaa aika paljon pois ja tuntu ettei ihmiset ollu kovin messissä.


Ympäri hallia kävellässä oli kiva nähä paljon tuttuja. Vähän ennen konsertin loppua saatiin älynväläys lähtee hallin taakse kattoo että jos herra iso herra eli Tiihonen ois vaikka juttutuulella ja moikkais jengii. Just kun päästiin hallin taakse niin auto ajo sieltä ja meni meiän ohi mut sit pysähtykin siihen vähän matkan päähän ja sit mentiin siihen muitten joukossa jutulle. Kyseltiin kuulumisia ja oli ihana nähä Jare niin hyväntuulisena. Mä kun en siis oo herraa nähny kun joulukuussa kerran täs sen tauon aikana. Oli myös niin siistiä kun saatiin tulevasta biisistä ennakkokuuntelu. Kuullosti niiin hyvältä ett huh! Siitä sitten mentiin keskustaan ja mäkin kautta Jesse-serkun luokse nukkumaan.


Sitten alenksanterinkadun Approt lahes ilman deetä. Hyvä fiilis kaikinpuolin oli kyl. Mentiin suht hyvissä ajoin jo Tivoliin ja päästiin parkkeerattiin suoraan lavan edustalle koska tää vaan oli pakko nähä läheltä. Saatiin pari tuntia siinä tanssahdella ja pelleillä odotellassa mut toisaalta yllättävän nopeesti se aika sit kuitenki meni. Aste alotti vähän ennne puolta yhtä ja esitti varmaan noin 5-6 biisiä mut meni oli awsum! Lavaenergian perään kuulutan näitten kohdalla taas kerran, ei petä koskaan!


Brädi hyppäs lauteille heti perään ja saatiin kunnon bileet aikaseks. Lahti, kotona, perfect! Huikee energia ja jengi upeesti messissä, nautin. Pientä spessu settiä tietysti kun lahes oltiin, saatiin Lahti united jengii lavalle myös ideaalin ja jay whon merkeissä kun pojat yhdisti voimansa ja veti signaalin. Tupa oli niin sanotusti tupaten täynnä ja keikan jälkeen liikkuminen oli hankalaa ja jotenki ahdistavaa. Aika pikaisesti myös pojat päätti lähteä kotia kohti ja moikattiin rappusissa siinä sitten Kapaa, Markoa ja Luomaa. Ajkin ehti meitä siinä lähtiessään moikka. Mukava ilta hyväl jengil!

2 kommenttia:

  1. Katriii, postailehan taas! 8) tykkään lukee sun postauksii ja tiiän et oot kuitenki ollu jollai keikoil taas :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äääks :D hahah, no nyt tuli uus mut en oo ulosantiini kovin tyytyväinen, lupaan kirjottaa ens viikonlopusta paremmin! :D

      Poista