tiistai 17. helmikuuta 2015

Se mitä tänne jätit on vaa paskat rapit, ego isompi ku säkit.


Treffattiin perjantaina 6.2 Kampissa Sofqun kans jo ennen puolta päivää ja suunnattiin Marin luokse vähän värjäilee mun tukkaa joka sit loppujen lopuks jäi kuitenkin ihanan oranssin vaaleaksi värinpoiston jäljiltä kun ei jaksettu enää. Päätettiin suunnata takasin isolle kylälle ja käytiin ostelemassa iltaa varten parit hienot lahjat Jannelle ja Samille, eli sellaset hienot pokaalit molemmille ja sit jannelle työmieshanskat ja supernovasuojukset. Käytiin memphikses syömässä ja otettiin vielä jätskit spice icest. Sen jälkeen mentiinki sitten metrolla laiskuuttamme Ruoholahteen ja siitä yritin koitin mutu tuntumalla suunnistaa nosturille mut sisäinen navi heitti ihan pikkasen vinoon joten tehtiin pieni ylimääräinen kierros vaan eipä meillä kiire ollutkaan.


 Siinä istuskeltiinn nosturin edustalla ja pelleiltiin. Kuunneltiin musaa ja lauleskeltiin kovin innoissamme. Jonkun ajan kuluttua pojat päätti saapua paikalle ja mekin kömmittiin sinne baariin jo sisään. Istuiltiin siinä sivuoven viereisessä pöydässä ja Sofia saikin olla ovimiehenä siinä kun deejii halus käydä tupakilla etc. Portsari kävi kivasti siinä pöydässä kysymässä meiän nimet ja sit lähettiin viemää tavaroita narikkaan niinkin menestyksekkäästi että mä lensin selälleen siitä penkiltä lattialle. :D Siinä kuunneltiin soundcheckiä ja ihasteltiin munabiisiä ja ihmiset tuijotti kun lauleltiin, hupsista. Jouduttiin siinä myös toteamaan että on kyllä aika kyltymätön jano tolla Edwardilla kun vettä haki koko ajan lisää, heh.Sitten saapuikin paikalle Sami ja käytiin viemässä meidän hieno vuoden tuottaja palkinto ja jubailee niitä näitä. Mentiin hetkeks istuu viel siihen samaan pöytään mis oltiinki mut sit huomattiin ett siel ns lähempänä lavaa ois yks iso pöytä missä istuu vaan yks nainen ja päätettiin sitten mennä kysymään saisko siihen istua. Menee hetki ja tämä nainen paljastuu Jannen äidiksi jonka jälkeen kohta samassa pöydässä on puoli sukua, oli muuten hieman hämmentävää. Siinä sitten keikkojen alkamista odoteltiin kun Brandonin keikka alkoi noin puoli tuntia myöhässä. Fiilisteltiin pöydässä vaan istuksien. Nähtiin uudestaan Sami ja annettiin sille meidän hieno kyltti/lappu. Päätettiin siitä sitten jo suunnata etualalle kun Brandonin keikka oli lopuillaan vaikkei biisit oikein meihin uponnukaan mut oli ne iha ok.


Pian Brandon lopetti ja Iiro saapuikin virittelemään kamoja paikoilleen. Sit Iiro siirtyy lavan viereen ja Janne saapuu paikalle ja kysyy meiltä missä Iiro on vaik se seisoo ihan vieressä :D Pojat hipsii lavan taakse ja Iiro laittaa intron pyörimää. Munabiisi alkaa ja Janne ja Miro tulee lavalle, sit tais tulla platinaa jossa saatiin vähän heti auttaa Jannee. All in (sekaa vähän freestylee koska Janne alotti tokasta säkeistöstä joka on lyhyempi), taputukset meille tuesta ja pitkästä mukana olosta ja hyvästä edustuksesta #janneordenteam :3, Vapaapudotus, Sit en oo varma tuliko linjaa vai Handyman, (Handymanis saatiin myös auttaa vähän sanoissa koska unohdus),  Tulevaisuus, Selvinpäin (eli kännissä), Kauneinta, Minä eli hauki biisuli jota laulettiin vuorotellen Jannen kanssa. Vika kertsi laulettiin ihan kaksistaan josta saatiin kiitosta myöskin heh. Vaikee olla upee, Sopusointu (meni oikein sanat tällä kertaa!!!!), Tuhatta. En oo ihan satavarma järjestyksistä vapaapudotuksen jälkeen paitsi että sopusointu ja tuhatta oli vahvan muistikuvan mukaan noin, en kyllä ees tiä onko sillä väliä.


Keikan jälkeen suunnattiin kiireesti vettä juomaan ja sit hengailee ja oottaa. Pojat tuli aika äkkiä lavan takaa ja Janne halatessaan sanoi tulevansa kohta kunnolla moikkaa. Sillä aikaa me mietitään miten ois paras ottaa kuva ja kokeillaan vaihtoehtoi. Sofia luulee ottavansa vettä mut juo vahingossa jotain viinaa joka oli niin pahaa ett hyi yök. Janne saapuu paikalle ja ohjataan ekaks moikkaa muita ja ottaa kuvia. Noo sit me aletaan juttelemaan siinä ja Janne oli huippu ku kuittailtii sen unohduksista ni sit se vaa ett "En mä ees kuunnellu yhtää mitä se Kekkonen huuteli vaa kuuntelin teitä ku tiesin ett kyl likat osaa"  Hahah, aaaw. Noo siinä sit mietitään miten parhaiten saadaan hyvä kuva ja siirrytään rappukäytävään jossa ilmeisesti Brandonin Dj otti kuvan. Sit Janne ja Sofia tanssi vähän häävalssia jonka jälkeen juteltiin esim kuntoilusta, tupakan lopettamisesta josta Sofia ja Janne teki uuden diilin, Janne kerto uusista biiseistä kuinka hyviä ne on ja kuinka huikee tuottaja Sami oikeesti on yms kaikkee. Lopulta me aletaan lähteen ni narikassa Jannen nuorin veli tulee juttelemaan ja kehuu meitä ja käskee koodailla kun seuraavan kerran tullaan Stadiin ett voidaan lähtee porukalla yöhön. Matkataan Nosturista Pressalle moikkaamaan tuttuja ja siitä sit Kamppiin hengailee ja oottelee mun bussii, bussi tulee, meitsi lähtee ja Sofia hipsii kaukoliikenneterminaaliin, laittaa puhelimen lataukseen ja käydään päivää läpi ja hehkutetaa yhes viesteillä pitkään yöhön, heh. Upee ilta kaikinpuolin. Nää ihmiset on vaan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti