keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Täriset sä viel vai haluisit sä jo puhuu?

Summer up cruise 5&6   

~Ei millään pahal boi~

Käytiinpä tuossa taas vähän risteilemässä. Raskas mut tosi antoisa reissu. Myönnän käyttäneeni alkoholia kohtuullisesti tuolla mutta siitä en aio puhua tämän enempää. :)


Risteily lähti tosiaan Turusta lauantai iltana ja me ajeltiin sinne omalla autolla täältä Mikkelistä, tai siis mä ajoin ja Jasmin yritti nukkua. Toki myös tuttuun tapaan lauleskeltiin siinä matkalla Sofian kanssa joka tuli siis vaan meidän kyydillä Turkuun mutta ei lähtenyt tällä kertaa risteilemään.

Oltiin hyvissä ajoin satamassa ja turvatarkastukset yms meni tosi nopeesti joten sit vaan ooteltiin terminaalissa laivaan pääsyä, siellä oli jotenki heti tosi hyvä fiilis ja jengillä oli sellasta yhteishenkeä. Se on ehkä parasta just noissa risteilyissä. Hytissä käytiin suht nopeesti pyörähtämässä kun laivaan päästiin ja siitä sitten seikkailemaan.


Valitettavasti kaikkia yksityiskohtia en edes muista mut tuskin se on tarpeenkaan. Ekana iltana oli siis Asteen ja Nikke Ankaran yhdistelmäkeikka sekä Mikael gabrielin keikka. Oli tosi hauskaa pitkästä aikaa kunnolla eturivistä fiilistellä keikkoja. Huudettiin ääni käheeks heti alkuunsa ja tanssittiin ja riehuttiin tuttuun tapaan. Janilla ja pojilla oli ihan hullu lavaenergia ja tuntu ett yleisö sai siitä viel enemmä energiaa ja se paikka tulvi sitä fiilistä, Nautin jokahetkestä. Sit oli pieni tauko kunnes homma jatku Mikaelin ja Brandon saapuessa lavalle. Oli tosi hyvä fiilis ja kiva nähdä Mg-live pitkästä aikaa. Brandoki oli jotenki tosi aaw ja aina niin ilonen itsensä. Tykkäsin kovasti. ÄHMU-biisi kuullosti myös törkeen hyvältä livenä, en malta oottaa et se julkastaan perjantaina. Haippii boi!


Yöllä sitten seikkailtii Suomihiphop-pubissa ja Starlightissa vähän molemmissa fiiliksen mukaan. Käytiin myös Diamond bileissä siel yläkerran Discossa. Jossain vaiheessa lähin Karon ja Nooran kanssa käymää niitten hytissä jolloin Jasmin meni jo eeltä meiän hyttiin nukkumaan. Oltiin jonku aikaa siinä kunnes lähettiin Nooran kans käytäville seikkailee, löydettiin yks väsynyt kulkija ja kannettiin hänet omaan hyttiinsä nukkumaan, kyllä lähihoitajat auttaa! Siitä mä sitten suuntasinkin omaan hyttiin nukkuilee, olihan kello jo about kuus aamulla.


Aamulla heräsin reippaana yheksän aikaan ja menin käymään taxfreessä kun Jasmin jäi vielä lepäilemään. Käytiin siinä 11 pintaan aamupalaa vähän syömässä ja mentiin hyvissä ajoin Starlightiin kun Rähinä special alkoi jo klo 13.30. Oli niiin kiva nähä Tph:n keikka pitkästä pitkästä aikaa, aina yhtä jee-ees. "Ja kaiken mihin mä kosken, mitä kuulen ja mitä nään, sen pitää tuntuu"  Daniuniikki, minipaniikki nyt on aina kans tosi hyvä livenä, niin oli tälläkin kertaa ja yllättävän hyvin oli porukkaaki vaik keikka oli niin aikasin. Kuultiin myös uusi Ota selfie-biisi ja sain pitää siitä fyysistä kopiota kädessäni about 10sec. "Katri anna se tolle faijalle tos takana ku nyt on kuitenki isänpäivä" Nooo, sinne meni jollekin jampalle se sitte.


Ruudolfin ja Karrikoiran keikkaa fiilisteltiin sieltä yläkerrasta eikä mulla siitä keikkana kauheest oo mitää sanottavaa, perus varma ja hyvä suoritus niiltä. Toki naurahdin kun Rudi yhes vaihees kyseli ett onks jengi messissä tai jotai vastaavaa ja sit näytin varmaa väsyneelt etc ni se osotti mua ja taputti sellain malliks ni sit ku aloin taputtaa ni se vaa hymyili mulle. Hahah.


Laivankääntöbileissä oli yllättävän laimee meno, kai ihmiset oli sit sillä hetkellä vielä vähä väsyksissä kun ei jaksanu oikein innostua, toki myös se voi vaikuttaa että siellä ei ollu live esiintyjää vaan Ou snapit ja luoma soitteli musaa siellä. Laiva ku lähti uudestaan liikkeelle ni käytiin hytissä hengailee aluks vähä aikaa ja Oonakin tuli ystävänsä kanssa siellä kyläilemään. Kierreltiin alkuilta vaan ympäriinsä ja istuttiin ja ihmeteltiin.


Illalla kympiltä alkoi sitten taas tapahtua Brädi-liven merkeissä. Keikka oli super jees, sain ihan kohtuu onnistuneita kuvia ja yleisöl oli hyvä fiilis. Kotona ja Lämpöö raikas varsinki tosi kiitettävästi kuorolauluna. Hienoo yhteenkuuluvuuden tunnetta luo keikoil tollanen. Elastinen oli Kapan jälkeen ja sitä kateltiin taas sieltä yläkerrasta, alkuun olin siinä etualalla Jasminin kaa mut sit ku kävin vessassa yms ni en päässy enää siihen takas niin jäin kuuntelee ja fiilistelee sinne penkille. Kaikki Vain elämää-biisit oli niiin huikeita, jengi laulo mukana ja fiilis oli ihan mahtava. Tuli jotenki tosi ylpeeki fiilis siitä, hienoo. Välillä siinä illan mittaan pidin yhestä kaveristakin huolta.  PME show oli muistaakseni kans tosi jees, Sitä fiilisteltiin myöskin sieltä yläkerrasta.


Keikkojen jälkeen juteltiin pitkä tovi Kapan kanssa kaikkee kuulumisia ja tulipahan siinä itkettyyki sitten, Hieno mies jol on sydän paikallaan, ei voi ku arvostaa. "Mä oon niin ylpee susta Paunonen!" Käytiinpähän myös tanssilattia vallottamassa Karon kanssa kun Kapan crewn uus tulokas eli äänimies Leif oli siel joraamassa ni käytiin moikkaa, haha. Siinä sit jututeltiin kaikkia muitakin tuttuja. Kimmon kanssa myös oli ekaa kertaa kunnollinen henkevämpi keskustelu, jäi tosi hieno fiilis!


Starligtista siirryttiin Diamond bileiden kautta Suomihiphop pubiin fiilistelee ja tanssimaa. Sit jossai välis kävin käytäväl kuuntelee Nikke Ankaran ja Djangon freestylebattlee. Siitä päädyinki sit muutaman mutkan kautta yhen kaverin kanssa hyttiin kuuntelee musiikkia. Istuttiin ja höpöteltiin maailman menosta, huudettiin biisien sanoja mukana täysii ja hengattii. Sit joskus puol yheksän aikaa aamulla aloin olee nukahtamaisillani joten päätin mennä nukkuu, siellä Jasminkin oli jo lepäilemässä.


Heräsin joskus ennen 12 ihan ihmeissään että miten ollaan nukuttu niin pitkää mut Jasminin herätys ei vaa ollu jostain syystä soinu, no onneks ei viel oltu missattu mitää. Siitä lähettii sit taas liikkeelle ja  melko suoraa starlightii kuuntelee Kubee, aitomäkkii ja chebalebaa.  Sen jälkee mentiin porukalla Jasminin, Karon ja Nooran kanssa syömää lihapullia ja muussia. Se myyjä nauro mulle ja kaikki väitti etten jaksa syyä. Olin tyylii ensimmäisenä syöny kaiken :D hahah! Mentiin takas starlightii, matkal juttelin Oonan kanssa. Kohta alkokin Kasmirin keikka, huh. makee äijä ja upee ääni. kylmii väreit vaa meni välil. Sit iski tajuntaa ett nyt tää loppuu. Käveltiin viimesen tunnin aikana Karon ja Nooran kaa ihan hirveeesti ympäriinsä ku ei vaan ois haluttu vielä lähtee sielt ni otettiin kaikki mahdollinen siit irti.


Upee reissu kaikinpuolin ja oon niin tyytyväinen ett tuli lähettyä taas kerran, eihän perinnettä passannu rikkoa kun jokaisella cruisella on tullu oltua :D Kotimatka oli pitkä mut sujui yllättävän hyvin ja mulla riitti virtaa, laulelin Jasminin iloks melkein koko matkan ihan fiiliksis. #wethebest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti