tiistai 2. syyskuuta 2014

Kelasin rokkaa stadionin x2!

Nyt ne on sit ohi. Jaren keikat. Mut jotta ei menis synkistelyks ni palataan vähän niihin fiiliksiin. Mä kerron nyt koko viikonlopusta ihan vaan omana kokemuksena.  Varotan myös jo nyt että tästä tulee pit-kä.


Torstaina alkuillasta matkattiin pk-seudulle ja päädyttiin muutaman mutkan kautta stadikan luokse kattoo että mistä sinne sitten ensinnäkin mennään sisään ja fiilisteltiin siinä samalla soundcheckiä. Jasmin lähti siitä sit jonkun ajan päästä viemään pari kaveriaan kallioon ja meni siitä kumminsa luokse nukkumaa. Mä päätin jäädä aineki hetkeks sinne pyörimään. Päädyin lopulta sinne tornin vierelle venailemaan muitten kanssa ett saa moikattuu Jaree ja muuta porukkaa. Kun pojat oli lähteny ni me mentiin kasaamaan Julin, Raisan, Jeminan ja Ainon kanssa niille telttaa. Käytiin mäkissä syömässä ja istuttiin teltan edustalla jutustellen kaikkee tosi fiksua siinä yliväsymystilassa.


Joskus kahen jälkeen mentiin telttaan, tytöt oli kivan vieraanvaraisia niin pääsin niitten eteiseen nukkumaan. Nukuin sellasia 10min pätkiä, yhteensä kuitenki varmaa about tunnin. Kuuden aikaan nousin ylös ja ihmettelin ku media oli jo parkkeeraamassa siihen. Huomenta Suomi kävi jututtaa siinä joitain ekana tulleita tyttöjä ja lopulta päädyin iteki ainekin neljään haastatteluun. Jasmin tuli seittemän aikaan aamulla meiän seuraan ja siinä koomattiin sit koko päivä välillä vähän jotain syöden ja jutustellen.


Mua ei edes jännittänyt juurikaan, ei ainenkaan ennen kun meiät vihdoin laitettiin jonomuodostelmaan ja päästiin niihin "karsinoihin" odottelemaan ovien avausta. Se tunne kun kädet alko hikoilla, sydän hakkaa ihan hullunlailla ja mahanpohjaa kipristelee, mietit vaan koko ajan että entä jos mä kaadun tai lippu ei toimi tai käy jotain enkä pääsekään eteen. Järjestyksenvalvojat tuolla oli ihan huippuja, ne piti meiän puolia ja huolehti jo yölläkin ett kaikki on hyvin. Ne teki ihmisille selväksi että mitään ryntäystä on turha tehdä, eikä kukaan oikeestaan juossut missään vaiheessa, käveltiin vaan tosi nopeesti. Mä jäin turvatarkastukseen hetkeks jumiin ku mun piti palata heittämään pullon korkkini roskikseen ja kaikki juomat kuohu mun ja lippuni päälle. Onneks lippu kuitenkin toimi ja pääsin eteenpäin. Kuumotti kauheesti nähä kun ihmiset menee vaan jo siellä, sun edellä. Teki aika paljon mieli juosta, mut tiesin häviäväni juoksukisassa enkä halunnu aiheuttaa hysteriaa enempää joten tyydyin pikakävelyyn. Onneks Golden circlen portillakin kaikki suju nopeesti ja ne vaan anto sen rannekkeen että saa ite laittaa. Jasmin oli päässy eturiviin jo kun mä siihen hädissäni äkkiä vielä sujahdin, luojan kiitos sitä helpotuksen tunnetta.


Oltiin melkeinpä parhailla huudeilla siinä catwalkin ihan melkein päädyssä mut kuitenkin sivulla, siitä näki jokapaikkaan. Se lava oli niiin iso ja hieno ett fiilis oli vaa WOU. Fiilisteltiin musaa siinä ja kohta JVG hyppäskin jo lavalle. Oltiin niin haipeissa ja hypittiin ja huudetttiin vaa kaikki biisit fiiliksissä mukana. Mut onks kenenkään muun mielestä ihan vähä hölmöö se että Supporting act tai warm up act eli suomeks sanottuna lämppäri ei saa käyttää koko lavaa, mm just catwalkii, ei ainenkaa millään keikalla millä mä oon ollu ni oo saanu. Mut keikka oli tosi jee-ees ja tuntu ett se aika meni niiin nopeesti.


Kohta screeneillä alko pyöri se alkunauha ja ihmiset huuti ja mua nauratti ja itketti. Sit ihan ku tyhjästä Jare ilmesty siihen catwalkille meiän eteen. Se tunne. En unohda. Hypittiin koko Sokka irti ja oikeestaan kaikki ne ekat biisit. Jossain vaiheessa jäin vaan tuijottaa niitä valoja ja kuuntelee sitä äänentoistoo, kaikki toimi upeesti. Sit taas jatku, hypittiin, fiilisteltiin, huudettiin. Täydellistä. Syypää sun hymyyn asti mä vaan fiilasin ja nautin siitä showsta mut sillo tuli jo tippalinssii, samoin kun Yasminen ja Jaren upee duetto Kato mitä sä teit -biisistä, hui, kylmätväreet vieläki.


Mut mun kyynelkanavat aukes totaalisesti heti kun kuulin parempi mies biisin ekat tavut. Siitä ei vaa tullu loppua. Itkun seassa hypin ja huusin mukana jippikayjei, ne tekee ja tinakenkätytön. Mut sit se itkeminen alko kaikilla tai siltä ainenki tuntu koska katoit mihin päin vaa ni jengi sun ympärillä itki. Jare tuli seisoo meiän eteen ja katto meitä jotka itkettiin siinä just ennen ku se alotti ekoja sanoja Niille joil on paha olla- biisistä ja sen silmät kerto kaiken. Mun fiilikset varsinki siinä keikan loppupuolella heitteli koko ajan, itketti, nauratti, hymyilytti, olin ylpee, kiitollinen, ilonen, tyytyväinen, surullinen, haikee ja kaikkee mahdollista.


Mä en osaa edes kuvailla sitä showta ja sitä millasta siellä oli. Ne kaikki jotka oli paikalla tietää kyllä mistä mä puhun. Toivon kovasti että tosta tulee dvd niinku on ollu puhe ja ihmiset pystyy fiilistelee jos ei päässy paikalle ja ne jotka pääs pystyy palaamaan niihin fiiliksiin yhä uudelleen sen avulla. Kun keikka oli ohi, oli jotenki tosi "tyhjä" olo hetken aikaa. Siinä kun käveltiin alueelta poispäin niin mietti kaikkii näitä vuosia mitä tässä on mukana kuljettu. Sit havahtu onneks siihen että hei, ei tää ollukaan vielä tässä, me mennään huomenna sinne uudestaan, JES!


Lauantaina mä heräsin joskus puol 12 ja jokapaikkaan koski ihan kauheest, oli tosi kipee olo. Tuntu etten jaksa tai pysty ees nousemaan ylös. Makoilin vaa paikallaan joku tunnin kunnes puhuin Jasminin kans puhelimessa ja tajusin että mun pitäis kohta olla jo menossa. Siitä sit äkkiä väkisin liikkeelle ja yllättäen bussia ei tullukaan ja jouduin juoksemaan junaan. Junalla rauttikselle, rauttikselta juosten metroon ja metrosta suoraan keskelle Uniikin keikkaa Kampissa. Moikattii keikan jälkee Dan nopsaa ja sit lähettiin syömään.


Joskus puolen neljän aikaan lähettiin ratikalla suuntaa olympiastadionille. Tietenkin heti kun päästiin tapahtumatorille niin alko sataa vettä, onneks sadeviitta oli mukana. Vettä tulikin sitten koko Asteen keikan ajan mutta onneks siinä eturivissä ei niin pahasti kastunu ni ei tullu ku vähän sadeviitasta läpi. Keikan jälkee käytiin siinä lavan takana moikkaamassa Jania pikaisesti. Kengät ja lahkeet ihan läpimärkinä mentiin sitten moikkaamaan meiän kavereita jotka sitkeinä jonotti lauantain keikalle. Annoin siinä samalla myös tytöille vähän neuvoja ja ohjausta. Mentiin vielä takasin tapahtumatorille fiilistelee Tuomas Kauhasen keikkaa. Aina on hauskaa kun sulle vilkutetaan lavalta :) Käytiin kuitenkin vielä lavan takanakin moikkaamassa Tuomasta, Mikkoo ja Simoa.Sit kello olikin jo yli kuus ja päätettiin lähtee suuntaamaan jonoa kohti. Se jono oli tosi epäselvä ja mutkitteli ihan ihmeellisesti eikä sitä jonon päätä löytyny mistään joten päädyttiin sitten vaan tunkemaan jostain kohti. Loppujen lopuks lyöttäydyttiin vähän niiku samaan porukkaan muutaman naisen ja yhen miehen kanssa jotka tyylikkäästi "ohitteli" siinä jonossa, tai meni niitten sellasten nauhojen ali sivuttain ettei tarvinnu kierrellä ja kaarrella kun tuntu että se jono ei etene. Ei sillä että ois sillä yritetty päästä paremmille paikoille, ei vaa jaksanu sitä paikallaan nököttämistä kun jono ei liiku. Mentiin sit vessojen kautta taas Goldeniin ja parkkeerattiin siihen ihan taakse. Istuksittiin maassa ja hengailtiin. Kohta taas JVG alotti ja me vaa hypittiin ja laulettiin. Eikä aikaakaan ku Jare oli jo lavalla. Aino ja Riinaki oli siinä osan aikaa meiän kanssa ja vaa fiilisteltiin keikkaa. Mä kuvailin Jasminin järkkärillä ihan innoissani ku en ollu koskaa käyttäny ees sellasta. Oli jotenki niin erilaista kun pysty liikkumaan ympäriinsä. Kävelin ympäri Goldenia vaa räpsimässä kuvii eri kuvakulmista ja voi vitsi. se oli niiin siistiä! Mulla oli niin hauskaa ja vaan imin sitä energiaa mikä siitä yleisömassasta lähti. Enkä koskaa unoha sitä hetkee ku Niille joil on paha olla alko ja vettä alko sataa ihan kauheesti. Se jotenki vaa toimi. Vedin sadeviitan päälle ja vaan fiilistelin tippa linssissä. Koko loppukeikan vaan sato mut ei ees haitannu.


 Timantit ku alko ni mua vaan itketti kun tajusin ett tää on nyt oikeesti tässä, itkettiin Jasminin kans käsikädessä siellä ja jostain ilmesty joku mies kameran kanssa räpsii lähikuvia just sillä hetkellä. Kaikki loppuu aikanaan ja se ilotulistus yhdistettynä salamoihin kun käveltiin stadionilta ulos oli vaa jotain niin hienoo. Mentiin sinne stadionin taakse oottelee ja saatiinkin siinä onneks vielä halata ja kiittää Tomia, Kallea, Kapaa ja Jarea. Laulettiin myös Pete Parkkoselle sen kanssa Etenee biisiä ja se kuvas sitä JVG:lle, en tiiä kyl onks ne nähny sitä tai voisko sitä ite nähä mistää, Haha! Mut jooo ihan täydellinen viikonloppu jota en tuu unohtaa koskaa. En osaa sanoo enempää.


Kiitos jos olit mukana tekemässä noista illoista ikimuistoisia ja kiitos jos jaksoit lukea loppuun asti! :)5 kommenttia:

 1. Se Pete Parkkosen Etenee löytyy iltasanomien sivulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaha, jes, kiitti vinkistä. Pitää käydä kattoo :D

   Poista
 2. voiks joku laittaa sen linkin tonne iltasanomiin, kun mä en ainaskaa löydä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on itseasiassa iltalehden nettitv mistä mä löysin sen. :) joku tyylii pete parkkonen yllätti cheek fanit tms. Voit tietty myös Googlaa. Jos ei silti löydy ni voin avaa koneen ja ettii sen linkin. :)

   Poista
  2. http://www.iltalehti.fi/iltvviihde/201408260123626_a2.shtml :-)

   Poista