keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Keikkamuussissa uusia tuulia

Lyhyessä ajassa on ehtiny tapahtumaan hirveesti ja kaikkea siistiä on tulossa.

Ihan ensteks, päätettiin yhteistuumin, että saadaan blogi aktiivisemmaks ja värikkäämmäks ku lisätään pari kirjottajaa. Niinpä Katrin ja Sussen lisäks blogia kirjottaa nykyään myös sekä Sofia että Jasmin. Välkommen!

Toinen iso muutos on Sussen muutto Englantiin, jossa vierähtää ainakin seuraavat 10kk. Mitä mieltä lukijat on, haluutteko kuulla myös Englannin päässä käydyistä keikoista? Anyway, sellasia on kuitenki tulossa, halusitte tai ette. HA. Jos haluutte kuulla jonkun tietyn artistin tai bändin keikasta ja tiiätte niitten kiertävän Englannissa, vinkatkaa!

Pariin otteeseen on uusista kilpailuista kyselty, joten kerrotaanpa nyt ihan yleisesti; niitä on tulossa. Mahtavia palkintoja luvassa. Meil on ulkopuoliselt taholt luvattu pari aika mageeta juttuu, kuhan lukijoit tulee tarpeeks. Joten klikatkaas itsenne mukaan ja vinkatkaa myös kavereille.
Seuraava kilpailu järjestetään, ku ollaan saavutettu 50 lukijan raja!

Ja nyt, rakkaat lukijamme, haluamme kysyä teiltä, mikä teitä kiinnostaa? Mistä haluaisitte lukea? Löytyykö mielenkiintoa uusille artistihaastatteluille (ens kesänä todennäkösesti tulossa myös videohaastatteluita!) ja kenestä ehdottomasti haluaisitte lukea? Tehdäänkö kysymyspostaus, vai haluutteko esimerkiks lukee muista faneista, jos alotetaan jonkunmoinen #rakkaudestlajiin -niminen sarja, johon haastatellaan aina kuukausittan yhtä artistin X fania? Ideoita otetaan vastaan ja pyrittään toteuttamaan mahdollisimman monia. Kommenttiboksi on teidän!

6 kommenttia:

 1. Toivoisin Jasminilta ja Sofialta jotain esittelypostausta itsestään :) #rakkaudestlajiin-sarja vois olla kiva jos kaikki haastateltavat ois eri artistien faneja. Artistihaastatteluillekki löytyy aina mielenkiintoa kunhan kysymykset on hyviä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja keikkapostaukset Englannista olisi varmasti mukavaa luettavaa!

   Poista
 2. #rakkaudestlajiin-sarja kuulostaa superrrrhyvälle! :)

  VastaaPoista
 3. Esittelypostaukset uusilt tytsyilt ja #rakkaudestlajiin on loistoidis! :--) keikkapostauksii kans englannist! :--)

  VastaaPoista
 4. Toi rakkaudestalajiin ois just siisti! Mutta itekin jonkinmoisena fanina täällä kirjoittelen niin olis kiva jos jotkut fanit olis myös sellasia ei niin näkyviä ns. Eli siis just esim Miklun fanei jos ois niin olis kiva jos siel olis joku jota kaikki teammg ei ehkä tunne/tiedä mutta sit myös sellasia jotka on todella ahkeria faneja ja minkä moni varmasti tietää esim Riina! :) Eli siis kysytte vaikka ig, ask.fm, twitter jne aina jonkun artistin fania ja valitsette sit jonkun. Oon tosi huono selittämään mutta toivottavasti ymmärsitte. :D

  VastaaPoista
 5. Hei toi rakkaudestlajiin ois siistiii ! ois kiva nähä eri artistien faneja ja niiden ajatuksia. semmosii jotka keikkailee paljon tai ei niin paljon :)

  VastaaPoista