maanantai 11. elokuuta 2014

Vuosien jälkeen edelleen täl tiel meen

Perjantaina täytin huimat 20v ja mikäs sen parempaa, ku viettää synttäripäivä kahen lempiharrastuksen parissa. Keikkoja ja valokuvausta! Aamulla suuntasin kohti Rovaniemee, jossa oli pe-la Simerock. Perjantaina esiinty mm. Brädi ja Juha Tapio. Mikael Gabrielki siellä oli, mut olin siinä vaihees lähteny jo alueelta, tuli vähän huono olo, nii en halunnu tahallaan väsyttää itteeni. 

Muut keikat oikeestaan vaan valokuvasin, mut Brädii siirryin sit takariviin kattoon kolmen ekan biisin jälkeen. On ne vaan hyviä! ♥ Ehdin nopsaa moikkaanki Brädiä, mikä oli huippukivaa, vaikkei ehkä sillä tapaamishetkellä siltä näyttäny. Ompahan kuitenki sanottu heipat, ellei ehitä enää näkemään ennen mun Englantiin lähtöä.
Juha Tapioki oli ihan huippu, viimeks ku sen näin, itkin vuolaasti joten täl kertaa jätin loppukeikan suosiol väliin. Ja ihana yleisö! 


Lauantaina Sofia liitty seuraan ja saatiin huippuidis, lähettiin lentokentälle Jannee vastaan. Kumpikaan meist ei ollu sellast aiemmin harrastellu ja meil oli tylsää, joten mikäpä jottei! 
Oli aika hassu fiilis, ku ekana vastaan käppäili Raappana, sen jälkeen JVG ja Uniikki. Ei meil ollu käyny ees mieles et muutki tulis samal lennol, haha! Ei kuitenkaa käyty häiriköimäs muit, mitä nyt Kimin ja Unskun kans pari sanaa vaihettiin nopsaa ohikulkies. 

Lauantain kuvaamiiset oliki sit lähinnä vaan Uniikkii ja Jannee -aivot oli jotenki ihan jumis, enkä ees tajunnu et saan kuvata muitki :--D En tiedä mistä johtui. Alueel päästiin jossain vaihees iltaan ja aika tuntu matelevan. 
Uniikin keikka oli ihana, pitkäst aikaa sellaselleki pääsi! Kävin taas räpsäsee muutamat kuvat ja siirryin takariviin. Mutta missä oli Meisseli ja Taxi? Stadissa varmaan. 

Uniikin jälkee käytii jutskailees Jannen, Ipen ja Miron kaa, siin meni yllättävän paljon aikaa ja oli kyl ihan hirveen kivaa! Sofia sai jutskailla Jannen kans pitkään ja Ippe tenttas mua minkä kerkes. Melkein jouduin räppäämäänki, mut Sofia ja Janne pelasti ja vältyin siltä, kiitos! Oli kyl hauskaa, naurettiin paljon, otettiin parit kuvat ja muutenki oli hirveen rento meno. Siitä sit siirryttiin rantalaval jos Jannen keikka oli ja ooteltiin siel hyvää musaa kuunnelles. "Hehe".
Sit keikka vihdoin alko ja loikin laval kuvaileen, mut valotuksen ja illan pimettyä niistä ei tainnu tulla mitään. Valothan siellä siis kyllä oli, mut ne osotti lavan keskikohtaan Miron ja Jannen vetäes lähinnä lavan etuosas. Noo, ehkä mä niistäki vielä joskus saan jotain räpsittyä. Keikan jälkeen juteltii SlimKimin kans kaikkee mukavaa, sain onnittelut ja se nauro meiän hienol MEISSELI JA TAXI -kyltille, koska kukaan muu ei tajunnu meijän ja niitten lisäks, haha. Sain myös "potkut" #uniikintallista Janne Ordén -paidan takii, mut pääsin sit kuitenki takas, jeee!!! Sit viel mentiin sanoo heipat ja hyvät yöt Jannel, Ipel ja Mirol ja räpsästiin nopee yhteiskuva. Oli ihan sairaan mahtava viikonloppu, tätä tarttein just nyt. Kiva pieni irtiotto arjesta. Ja ihana et pääs viel näkemään kaikkii näit ennenku suuntaan muille maille ♥ Ei kommentteja:

Lähetä kommentti