perjantai 25. heinäkuuta 2014

Tornion Torstain Twinkkarit

Viikko sitte torstaina oli vihdoin kotikulmillaki jotain vipinää, Twin City Festivalin merkeissä. Artistikattauksen taso oli noussu viimevuosista erittäin kivasti. Ite eksyin paikalle vaan ekana päivänä.
Ihmisil näytti olevan kivaa ja muutenki päällepäin näytti hyvin järkätyilt festeilt, mut mitä henkilökuntaan tuli, niin ehh. Mulla oli mediapassi, että sain kameran tuotuu sisäpuolel ja sen noutaminenki tehtiin hirveen vaikeeks. Mun piti ottaa yhteyt noit hoitavaan henkilöön, joka sit sano et ilmottelee mul seuraavana päivänä ku passin voi noutaa. No, ei siinä, oottelin koko päivän ja illal sit laittelin viel perään viestii et nii, mites se passi. Sain vastauksen et "ehdit sen huomennakin hakea", ei mitään infoo että mistä ja mihin aikaan, joten tietty kysyin vielä sitä, vaik vastaus tohonki kuulosti jo hirveen tylylt ja vaivalloiselt. Anteeksi, kun kysyin.
No, aattelin et siel oli vaan jollain huono päivä, et ei kai siinä. Mutta ku pääsin paikan päälle, kaikki oli hirveen tylyjä ja katto jotenki nenänvartta pitkin, että ei kai tollanen tytsy mikään valokuvaaja voi olla, ainaki silt se tuntu. Narikkajärkkärii ja yht baarimikkoo lukuunottamat kaikki oli hirveen kiukkusii jos kysyin jotain. Lisäks mulla oli ihan eri valtuudet ku muilla saman passin omaavilla, ne siel juoksenteli bäkkäril (mikä on ihan fine, ei mul sinne ollu mitään hinkuu muuten, ku et oisin päässy lavan eest pois Cheekin aikana (saa kuvata vaan kolmen ekan  biisin aja ja sit pitää lähtee veks), ku yleisöö oli niin julmetust et en ois halunnu kameran kaa tunkee sinne kännisten joukkoon) En haluis valittaa, mut mul jäi niin huono fiilis siit miten tuol kohdeltiin mua, et ei tee mieli mennä enää uusiks. Niitten palauteboksiinhan tällänen pitäs toimittaa, mut en vielä oo sitä löytäny. 

Mut muuten oli kyl kivaa, sain omast mielest hienoi kuvii ja Rähinä Live viel vikan piristi kyl ihan hirveest. Sielt en ees saanu ku pari julkasukelpost fotoo, mut nauroin, fiilistelin ja pidin kivaa. Kyl ne Rähinän pojat hommansa osaa. Ah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti