tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kilpailu: Voita itsellesi TEFLON BROTHERS -college!

Sussen suunnatessa muille maille, on aika tyhjentää vaatekaapin sisältöä -mikä merkitsee sitä, että TEIDÄN on mahdollisuus saada itsellenne Teflon Brothers -college. (arvo 49€)
Paita on kaksi kertaa päällä ollut, muuten täysin käyttämätön. 

Paidan koko on
Unisex -malli
80% puuvillaa
20% polyesteriaLohdutukseksi lähetämme myös harvinaisen, täysin käyttämättömänTimo Pieni Huijaus- T-paidan.

Paidan koko on M
Unisex -malli
100% polyesteriaJätä kommentti, millainen olisi sinun täydellinen keikkakokemuksesi? Laita mukaan myös nimesi sekä sähköpostiosoitteesi
Kerro myös, osallistutko molempien paitojen arvontaan, vai pelkästään toisen.
Aikaa osallistua on tasan kaksi viikkoa, kilpailu päättyy 22.07.

Onnea!

7 kommenttia:

 1. HALUUN TON TPH-PAIDAN!!11
  Mutta siis, asiaan...:
  Täydellinen keikka olis tietty Rähinä live. Mentäis jo aikasin jonottamaan Silakoiden ja Riinan kanssa. Tehtäis kylttejä, syötäis hese-ruokaa ja meil ois kivaa. Keikalle päästäis eturiviin. Tasis olis feattaamassa jokaisen artistin aikana. Kapa esittäis Anna palaa yhdessä Kauhasen kanssa. TPH vetäis uusia biisejä, niinkuin myös Iso Hoo. Trilogia esittäis uusia(vanhoja) kappaleita ja KY tulis yllärinä vetämään ainakin biisit Mitä tanaan, Mitä huomenna, Kirje, Kääntöpuoli ja Lähdössä. Cheek ja Tasis laulais myös Haurasta. Me oltais Sussen ja Johannan kanssa voitettu tapaaminen Rähinän artistien kanssa ja mentäis keikan jälkeen moikkaamaan niitä. Saatais viimeinkin Sussen kanssa kuva Kapasiteettiyksikön kanssa ja Johis Timon kanssa(peace-merkki olis tietenkin mukana). Markus ei juoksis karkuun meidät nähdessään, vaan olis ilonen. ( :DDDD ). Mä halaisin Tasista ja kiittäisin kaikesta. Sit me silakoitais Johiksen ja Sussen kanssa kallioille juomaan mangoteetä.

  VastaaPoista
 2. Osallistun molempien paitojen arvontaan, sähköpostiosote on natalia.98@pp.inet.fi :)
  Mutta unelmien keikka ois Jaren keikka. Mulla ois kaikki parhaat kaverit mukana, ois sopivan lämmin ja kaunis kesäpäivä ja muutenki kaikilla tosi hyvä fiilis :) Keikkapaikalla ei sinänsä ois väliä, koska unohan kaiken muun aina Jaren nähdessä :) Jarella ois tuplaamassa Tomi ja Brädi ja taustalla livebändi ja Remppis ja Luoma ois kans mukana. Keikka kestäis ainaki kaks tuntia ja ne vetäis suurimman osan mun suosikkibiiseistä ja keikan jälkeen pääsisin rauhassa jutteleen Jaren kans ja otettais ihan hirveesti kaikkia tyhmiä kuvia ja höpötettäis kaikkea ilman mitään kiirettä :)

  VastaaPoista
 3. hyvät soundit ja hyvä esiintyjä ei siinä muuta tarvita.

  molempiin arvontoihin mukaan.

  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 4. Rähinä live ois täydellinen!:) Samalla tietenki KY:n ja Fintelligenssin comebackit ja Timo vetäis kunnon piiitkän keikan ja ois myös tuplaa Elaa. Oltais tietty eturivis ja fiilis ois huikee :P .Keikan jälkee pääsis moikkaa jätkii bäkkärille ja sais yhtärit Elan, Hoon, Timpan, Kapan ja KY:n jäbien kaa.:))
  Haluisin ton TPH-paidan!
  ninjakeinanen@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä täydellinen keikka olisi sellanen, että sää suosisi: Aurinko paistaisi ja olisi lämmin, muttei liian kuuma kesäpäivä. Keikalla olisi muutama kaveri mukana ja muuta porukkaa olisi sopivan paljon. Seisottaisiin ekassa rivissä ja lavalle hyppäisi mun suurin idoli Nikolai Alho, joka vetäisi omat sinkkunsa ja muutaman coverin. Niko vetäisi lavalla pari takaperinvolttia ja esittelisi futistaitojaan, jonka jälkeen lavalle hyppäisi Brädi. He vetäisivät yhdessä biisit Kunnon muija ja Selkäsuoraan, jonka jälkeen Kapa esittäisi vielä pari biisiä. Seuraavaksi lavalle hyppäisivät Flowboysfamin pojat, jotka vetäisivät Nikolain kanssa Liian useesti -biisin, jonka jälkeen siirryttäisiin pikkuhiljaa fanitapaamiseen. Siellä olisi aikaa jutella ja räpsiä kuvia ja taas jutella, jonka jälkeen voisi hyvin mielin lähteä kotia kohti.

  Oon molempien paitojen arvonnassa mukana :)
  Janina Broman
  janina.broman (at) luukku.com

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Voitajille on laitettu sähöpostia tänään! :-)

   Poista