perjantai 6. kesäkuuta 2014

Siinä vasta kysymys, ollako vai eikö olla?

Kuukausi sitte (hui, ku aika menee nopeeta!), 9.5., otin suunnaks Helsingin, puolen vuoden jälkeen. Olin niin innoissani, et en oikeen saanu ees nukuttuu. Samana päivänä tuli ulos mm. Nikke Ankaraa, Uniikkii ja Janne Ordénia. Junas mul soi oikeestaan vaan noi repeatil ja naureskelin itekseni. Tampereelt junaan hyppäs Sofia ja siin reilu tunti vaihettiin kuulumisii. Oli hassuu, mut silti ihan huippuihanaa nähä pitkäst aikaa!

Helsingin asemal meit ootteliki jo Elli, Johanna, Laura ja Riina, ja sattumalt törmättiin siel Brädiinki. Pahottelin kauheest ku en seuraaval viikol olleisiin julkkareihin 'pääse' pääsykokeen takia. Se reaktio tohon oli niin sydäntäriipivä, et teki mieli itkee, yhyy. No mut kuitenki, tosta suunnattiin sit Kamppiin, käytiin nopsaa kaupas, jätettiin tavarat kaappiin ja suunnistettiin vihdoin syömään. Täs jossain vaihees myös Katri ja Jasmin liitty meiän joukkioon (vaik allaolevas kuvas niit ei näykkää??? Must ne oli kyl jo tos vaihees saapunu. Kai!)


Hesestä me jatkettiin Sainttiin vähän mielenkiintosii ja kyseenalaisii sattumia kokien, mut vihdoin alko taas hymyilyttää vaik taivas repes niskaan ja paikan X järkkäri C oli melkoinen V. Tässä Teampäivystäjät sateelta suojassa Saintin katoksen alla: Jannee lämppäs flowboysfam, jost mul ei valitettavasti oo kuvii. Oli hassuu nähä niittenki keikka pitkäst aikaa, ei oo tullu kauheest kuunneltuu tota uutta musaa. 
Sit vihdoin Jannen keikka alko, mä tykkäsin ihan hirveesti. Uusii biisei oli tajuttoman monta, ja must tuntuu et uus levy on jopa parempi ku tää aiempi, jota ei koskaan julkastu. Hyvää kannattaa oottaa, vai mitä?
Edelleen pari kymppilinjan biisii kuulu settilistaan ja meiän iloks Minän aikana ekaks hyppäs Sami lavalle, mikä onki jo melko tuttu näky aina välil. Mutta! Pienen suostuttelun ja innostamisen jälkeen Nikoki uskaltautu vetää oman versensä, nähtiin siis koko Kymppilinja laval. Awww! Viimekerrasta on ikuisuus. Must tuntuu et koko eturivi sekos siin vaihees, hups.
Kiitos Jussil, Jannel ja muil tyypeil ihanast illast.

 Seuraavana päivänä lähettiin Vantaalle Johannan ja Ellin kans, ensin katottiin Suomen (kamalaa) peliä ja sen jälkeen hypättiin ovest ulos katteleen Brädin keikkaa. Hassuu, et ihmisii oli niin vähän suhteutettuna siihen, et keikka oli tosiaan ilmanen ja helppojen kulkuyhteyksien pääs pääkaupunkiseudul asuvil. Keikka oli hauska, perus Brädikeikka kaikkine hauskoine välispiikkeineen. Keikan jälkeen siel oli hirvee tungos, ku kaikki pikkuset pyys nimmareit ja kuvii, awwww! Halmela ja Komet joutu kans ton joukkion uhriks ja siel ne koko keikkaryhmän voimin kirjotteli varmaan 5 nimmarii/lapsi. 

Vaihettiin nopee kuulumisii, räpsästiin kuva ja lähettiin 'kattomaan euroviisuja'. Todellisuudes me kaikki nukahettiin viimeistään 15. esiintyjän kohalla. Kai. Mut oli kivaa ja vähän hassuuki olla junnukeikal.

Sunnuntain me oikeestaa vaan nukuttiin, lagattiin ja valmistauduttiin seuraavan päivän pakkailuihin. Maanantain me suunnattiin Helsinkiin joskus kahen mais ja lähettiin piknikin kaut Justin Timberlaken keikalle.
Mä oon Timberlakee kuunnellu enemmän peruskouluaikoina, mut siit huolimatta toi keikka oli ihan sairaan mahtava, show oli hienosti rakennettu ja se liikkuva lavarakenne oli hienoint mitä oon varmaan koskaan nähny. Ihana, et se veti niit vanhoi hittei, mut myös uudempii biisei. (No, yleensä jos kiertueen nimi on sama ku uuden levyn, siel vedetään niitäkin biisejä.)
Mä en osaa ees kuvailla sitä, tahdon vain mennä Justinin naurun kanssa naimisiin, silittää sen sänkeä ja kuunnolla niitä oih, sulosointuja. 

Tuolta lähettiin Ellin kans bussil kohti Jyväskylää, jos sit keskiviikkona käytiin viel tsekkaamas Elastisen keikka Tikkakoskella. Noiki oli pitkäst aikaa kiva nähä, mut jotenki hirveen hassuu, ettei Timo oo enää mukana tuplaamas. Vaik toisaalt, tykkään siit et Ewokki tuplaa, koska sen ääni on rakkautta. (Jos ette oo viel kuullu, nii kuunnelkaa Pommi3 -albumi, siel on Ewokiltki yks biisi!) 
Ja pakko kyl myöntää, kyllä mä vaan Fintelligenssiä ikävöin. Kumpiki on kiva soolona, mut ei Genssii voita mikään.Oli melko keikkatäyteinen viikko, mut kerrankos sitä revittelee, ku pääsee pois täältä lehmänlietehajujen keskeltä. Kiitos kaikille mukavasta reissusta!

2 kommenttia:

  1. Tiiättekö mikä on syynä ettei Timo enää tuplaa elastista? Onko Timol nyt enemmän omii keikkoi tai jotaki?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan toi Rotsiauki -vaatemerkkijutska vie aika paljon aikaa ja sen lisäks se työstää uutta levyä. Varmaks en tiiä, mut noi mä veikkaisin syyks! :-)

      Poista