torstai 1. toukokuuta 2014

Uusia löytöjä ja vanhoja rakkauksia

Hola!
Koska pääosin Katri on täällä päivitelly paljon ahkerammin, päätin tehdä tälläsen postauksen biiseistä, joista tällä hetkellä tykkään paljon. Tää sisältää ihan hirrrrveesti paljon muutaki ku suomihoppia, mutta toivottavasti ketään ei haittaa! Mulla ei oo noita keikkoja kertyny (Ok, olin kahel Jaren keikal täs parin kuukauden sisään, mut ei sielt oo paljoo kerrottavaa. Oli kivaa!), joten päiviteltäväkään ei täten oo.

Ens viikolla suunnataan aikalail samoil keikoil Katrin kaa, joten saa nähä kumpi niistä sit kertoilee, mut niistä tosiaan lisää sit aikanaan. Toivottavasti joku löytää näist jotain uutta soittolistoilleen!Ebony Day on suht. uus Brittiläinen artisti, joka voitti jonkun MTV:n Bran New Artist -kilpailun, joka oli ilmeisesti suunnattu artisteille, joilla ei vielä oo sopparii levy-yhtiöön. Löysin tän ihan sattumalt, ku selailin youtubest Lontoo -vlogeja.

Boyce Avenuesta oon saattanu kuulla aiemminki, koska toi nimi särähtää korvaan sillee, et mun pitäs tietää ketä nää on. Mut noiki löysin vähän vahingos, ku Ebony päivitti videopäiväkirjaa kiertueelt, jolla lämppää BA:ta.
The XX taitaa olla joku tumblrtyyppien suosima? Ilmeisesti, sillä niitten levyn kansii näkee vähän kaikis kuvis. Sitä kautta mäki taisin kyseisen bändin löytää. Se on sit jääny, ja nyt löysin uudelleen joitain biisei. Aaah, tykkään niin kovin!

Tää NY TKO LISEE -albumi on kokonaisuudessaan ihan mahtava! Suosittelen tsekkaamaan loputki biisit, sillä sielt löytyy vähän jokasel jotaki, mä lupaan. Kevin Tandu ja Toinen kadunpoika oikeestaan yllätti mut. Toiselt kadunpojalt en oo kauheest kuullu aiemmin, yks-kaks biisii, jotka on ollu aika melankolisii ja sellasii hyvii itkubiisei jos tekee mieli herkistellä, ja Kevinilt, no. Vaikka sillä on sellasii ihan hyväntuulisii biisei, nii tää oli jotenki extramegahyperannos ilosta mieltä. Yks päivä olin menos työhaastatteluun ja kuuntelin tätä koko aamun. En saanu paikkaa, mut hymyilin silti täysii, sillä olin antanu kaikkeni ja saanu rohkeut vetää täysii tän biisin ansiost.Of Monsters and Men on yks ihan mun lempparibändei, vaikken suuremmin missään sitä mainostakkaan. Näit kuunnelles tekis mieli olla sellanen. En tiedä. Tällänen. Maata lattial ja nauraa jonkun kaa, samal ku ulkon sataa kaatamal. Suosittelen näiltäki ehdottomasti tsekkaamaan lisää musaa, ellei sitä oo jo aiemmin tehny!

Toi Zara Larssonin biisi on ihan huikee. Siis, mä tykkään todella, todella harvasta naislaulajasta ja tää iski heti jonnekki syvälle tajuntaan. Tykkään!


Timo pieni huijausta jossain seuraavat varmaan tietää, et se on toistaseks siirtyny vähän taka-alal musiikist (toivottavast ei täysin kuitenkaa!), eikä sitä oikeen missään nää, satunnaisii keikkoi lukuunottamat. Myöskään uutta musiikkii ei oo tullu sit Kaikki Loppuu -levyn jälkeen, joten tää oli ehdottomasti mun odotetuin biisi tolt levylt. Enkä oottanu turhaan. Timo on kingi.

Asteelt tuli taas kesärallatus, onhan täs joku vuos saatu ootellakki. Viimekesän Spaceman jäi varmaan jokasel joko hyväs tai huonos mieleen ja mä toivon et tää tuo kaikil hymyn huulil. "Yhdes kuoppa kaivettiin, muttei koskaan päästy Kiinaan". Tykkään tost lauseest niin hirveesti, koska me pienen oikeest kaivettii kuoppii toivoen, et päästäis käymään Kiinas. Eihän se ikin sit toteutunu, mut ei se mitään. Oih.
Meilt on tulos myös haastattelu Asteest tänne tässä kevään aikana. Kandee pysyy kuulol!Tää Edward Sharpe & Magnetic Zerosin biisi on tainnu olla jossain mainokses? Koska muistan kuulleeni jossain ja vahingos päädyin kattoon tän musiikkivideoo. Tulee niin kesäfiilis!

Tinie Tempah tulee taas tänä kesänä Suomeen ja oon niin innoissani! 2012 keikka oli ihan ä-lyt-tö-män kova ja oon vannonu meneväni keikal sit, ku se uusiks tänne eksyy. Aah. Edellinen levy on ihan mieletön, mut tykkään täst uudestki! En oo niin hyvin kerenny perehtyy, mut tää biisi jäi heti mieleen Emeli Sandén featin ansiost. Noi kummatki on Briteist ja jotenki oon ihaillu kumpaaki hiljaa mut erittäin paljon. Emelin ääni on upee. Ja tyyli. Ja luonne. (ja hiukset!!!!!)Missasin Ellie Gouldingin ekan suomikeikan, joten oon aika innoissani sen tulost Ilosaarirockiin. En tiedä viel, et onks mul mitään mahiksii päästä sinne, mut ois erittäin kiva. Viime kesän yks fiilisbiiseist oli Burn ja sen kans samalt levylt löytyy tää, must jotenki tosi herttanen ja koskettava kipale.

Juno on jotenki, en mä tiedä. Mul on sellanen viha-rakkaussuhde siihen (Ok viha on huono sana mut uknow). Tykkään siit Elokuus, mut sit taas oma tuotanto silt ei oo kauheest kolahtanu, muutamaa biisii lukuunottamat. Mut tää on ihan ykkönen, koska PistePiste! Oi, mikä ihana mies siinä onkaan.Aloe Blaccin The Man taitaa nyt olla kauhees radiosoitos, en oo ihan varma, mut kuitenki hirrrrveen moni haippaa sitä. Mikä on kyl ihan jees. Varmaan kans I Need a Dollar on monille tuttu biisi, jos ei muuten nii Step Up 2(?) -leffan nähneille ainaki. Mä en oo oikeen tykänny siit Wake Me Up Avicii -versiosta, mut täääääää on niin hyvä.

Ja lopuks, muttei todellakaan vähäisimpänä, PUT THE LIME IN THE COCONUT!
Siis, mä katoin Bonesii ja mun lempihahmo kuoli, ku muut alko laulamaan tätä kantaes sen arkkuu ruumisautoon. "This is his jam". Itkin niin vuolaast ja sit pärskin kyyneleet päin näyttöö siin kohtaukses. Sen jälkeen tää on jääny vainoomaan mua, yks päivä katoin ihan sattumalt Simpsoneit, ku Homer alko jammaan ton tahdis. Sit tapahtu joku toinenki samankaltanen juttu, mutten kyl enää muista sitä. Ihan loistava piristysbiisi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti