maanantai 5. toukokuuta 2014

She heard about my reputation

Ajattelin kirjottaa lyhykäisesti viime viikon tiistaista. Ajeltiin Jasminin kanssa Tampereelle Sofian luokse. Illalla suunnattiin Fat Ladyyn Sikatiistai bileisiin jossa oli Chung Cvrtier keikka. Kierreltiin ympäriinsä sitä baaria ja istuttiin yläkerrassa kun Santi sattu kävelemään ohi. Juteltiin siinä vähän aikaa ja sit lähettiin tyttöjen kans käymää alakerrassa. Huomattiin että Miklu, Chung ja muu crew istuskeli siinä yhessä loossissa ja käytiin ohimennen moikkaamassa niitä siinä.


Yllätyin jotenki tosi positiivisesti vaik olin kuullu Chungist paljon hyvää. Ihan super kiva tyyppi, alko vaa kyselee ja juttelee heti kaikkee, harmi ett mun enkku oli vähä ruosteessa ni ei ollu niin sujuvaa keskusteluu :D Juteltiin hetki myös Seben kanssa ja sit lähetiin jatkaa matkaa.
Keikka alko varmaan vasta joskus yhen jälkeen mut oi vitsi ett oli kyl hyvä meno ja hauskaa vaikkei tupa iha täynnä ollukaa. Huudettiin siinä Villejen vieressä etenki Sofian kanssa ihan täysii mukana varsinki Midist ja Reputation, hahah. Tykkäsin ihan toosi paljon ja ne biisitki mitä en ollu aiemmi kuullu oli huikeita!


Keikan jälkeen käytiin taas jututtaa poikii vähäsen ja ottaa samal yhteiskuvat. Kaikki oli jotenki tosi hyväl tuulella ja voi vitsi ku oli kivaa.Kiiteltii lopuks viel Chungii keikast ja illasta, juttelin sen kans kyl pikasesti myös tulevasta kesästä, tulee kreisiiii! Me käveltiiin autolla ja lähettiin ajaa Sofialle. Pysähyttiin Fat Ladyn kulmalle liikennevaloihin ja kappas vaan koko crew oli siinä tupakalla. Laitoin ikkunan auki ja Brädin uimaan biisin soimaa täysii. Chung ja tää toinen jenkki Mev tai joku vastaava alko joraa ihan hullana sitä, hahhaah. Sit Chung kipitti viel siihen auton ikkunalle moikkaa ja irvistelee meille, hahaha. Ihan huippuu porukkaa!


2 kommenttia: