maanantai 5. toukokuuta 2014

Festarikausi lähestyy!Vihdoin on taas se aika, ku ilmat lämpenee, festariliput liikkuu ja esiintyjiä julkistetaan jatkuval syötöl. Mul itel on joka vuos sama ongelma, että mitä pakata mukaan, ottamatta liikaa tai liian vähän. Tietysti jokasel on omat tarpeensa, eikä kaikki välttämättä koe tarvitsevansa tätä kaikkea. Jos tästä kuitenki on edes yhdelle henkilölle hyötyä, niin me ollaan onnistuttu tavotteessamme.

Tähän väliin haluun sanoo, et mä ite suosin reppua festarikassina, jos tavaraa kertyy yli taskumäärän. On ollu laukkua ja kangaskassia ja ne on aina vaan tiellä.


  • Päiväfestarit (soveltuu myös, jos majottuminen tapahtuu kotona/sukulaisilla/tms.)

Listasta löytyy ne "tärkeimmät", mitä multa löytyy päiväreissulle mentäes. Kännykkä tietysti myös, mutta se varmaan löytyy jokaselta ilman erityisempää mainintaa. Jos sairastaa diabetesta, tai muuta vastaavaa, muistakaa ottaa tarvittavat lääkkeet mukaan! 


  • Telttamajoitus
    Edelliseen listaan lisättynä nämä. Näillä ite pärjäisin, mutta varmasti mukaan tarttuis muutakin.

Hotelli/Mökkimajotuksessa soveltaisin näitä ylempiä listoja tarpeen mukaan. Jos mökkiin täytyy ottaa omat pyyhkeet ja lakanat, on asiasta yleensä varauksen yhteydessä mainittu erikseen. 

Mikäli joku on järjestelmäkameraa raahaamassa mukaan, suosittelen tsekkaamaan festareitten sivuilta, saako sinne sellasta viedä. Muutenki kannattaa lukee info-sivu edes vilaukselta läpi. Ja vielä sellanen juttu, että koska festivaalialueilla on kännykän kenttä yleisesti huono, suosittelen sopimaan jonkun tapaamispaikan, mikäli hukkaatte toisenne, eikä kännykkäyhteys pelaa. Muistakaa myös kattoo minkä näkönen tyyppi siinä vieressä sit seisoo, ettette venaile toisiinne 20min, vaikka todellisuudessa ootte seissy vierekkäin koko sen ajan. Been there.


Mahtavaa festarikesää!
ja varovasti sitte. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti