tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kuopio, kuuletsä?!?

Kuopio kuuli. 21.2. oltiin varattu hotellihuone Cumuluksesta ja ajeltiin sinne Jasminin ja Julian kanssa. Mentiin Musiikkikeskukselle ja haettiin liput siitä infosta, meil oli aika kivat paikat, nelosriviltä ja ihan keskeltä. :) Ensiks oli siis Uniikin keikka ja heti perään Mikael Gabrielin keikka. Tuntu ett junnut ei ollu niin hyvin messissä Dänin keikalla kun Miklun, vaik kyl ne kiljua osas ihan kiitettävästi. Nolattiin kylläkin Jasminin kans taas ittemme molemmilla keikoilla, hahah. Mut hauskaa oli kyl! Pääsin myös ekaa kertaa ikinä MG:n viralliseen meet&greet juttuun, vaik ville kuittailiki siit vähä meille ja luuli ett oon ollu ennenki, haha :D


Musiikkikeskukselta mentiin pikana käymää hotellilla hakemassa kamoja ja siitä mentiin sitten toisen hotellin aulaan chillaamaan Apinalauman porukan kanssa. Tutustuttiin samalla pariin Ääni- ja valoteknikkoon, ihan huippu tyyppejä! Ne nauroki ett ne on monesti nähny meitä keikoilla. Jonkun aikaa istuttii siinä ja juteltiin kaikkee. Siitä mentiin sit viereisee Memphisii syömään.


Ruokailun jälkeen suunnattiin sit Puikkariin ja päästiin pienten vaikeuksien kautta sisään. Mentiin tiskin kautta lavan lähettyville odottelee ett illan Aste-live alkaa. Keikka alko ja ylläri pylläri oltiin eturivissä :D oli hauskaa, hyvä meno. Tykkään poikien energisyydestä lavalla! Siel oli myös joku jätkien polttariporukka joista se juhlittava oli spaceman asussa ja pääs sit sen biisin ajaks lavalle tanssii, hahaa :DD


Vietittiin sit keikan jälkeen aikaa siinä puikkarissa ja juteltiin Aj ja jyrin kanssa välillä. Mentiin sit myöhemmin käymää jossain toisessa baarissa kun Julialla oli sutinaa yhen jätkän  kanssa joka oli siellä. Mg:n koko keikkaryhmä oli kans siellä ni käytiin niitä kans moikkaamassa ennen kun sit suunnattiin hotellille nukkumaan. Aamulla virkeenä ajeltiin sit kotia kohti.

2 kommenttia:

 1. hei osaatko sanoo mitkä noiden ääni-ja valoteknikoiden (noi 2 poikaa noissa kuvissa) nimet on? :D näyttää ihan himo tutuilta ja nyt jäi häiritsemään!!!

  ps. teidän blogi on aivan ihana! rakastan että kirjotatte just tällain aidosti! pääsee mukaan fiilikseeen :))!!1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks mun epäselvästä ulos annista mut siis noi kaks poikaa nois kuvis on antti-jussi ja jyri-antti ja ne on asteen keikkaryhmää eli dj/tuplaajia ja niitten lisäks siin porukas oli yks ääni ja yks valomies ja niiden nimet oli diinu ja veli, niistä mulla ei valitettavasti oo kuvaa :) toivottavasti selkeytti! :))

   Ja kiitos paljon, yritetään mahdollisimman hyvin kuvailla mut aina on parantamisen varaa. Kiva jos tykkäät :)

   Poista