sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Se ei vaan tuu häviään, se on vaan sitä Rähinää

5.12 suunnattiin Ellin kans Helsinkiin. Elli torkku junas, ku mä kuvailin pöllölompakkoani. Jee, kaks tuntii spent well. Kampis nähtiin Riina, ja siit sit jatkettiin kolmestaan matkaa Ylen studioil. Elli voitti siis pääsyn YleX:n rähinäetkoille aka yksityiskeikalle. 
 Siel sit ooteltiin hetki ennenku päästiin sisään, ja sit melkeen samantien alko keikka. Ekaks esiinty Brädi, mukanaan Meissi. DJ:n virkaa hoiti kaikilla Ewokki ja fiilis oli yllättävän hyvä noin pienel porukal.
Seuraavaks Elastinen ja Timo veti pari biisii kummaltki, jonka jälkeen Uniikki hurmas koko porukan vanhal ja uudel matskul. Lopuks viel kuultiin Loppuviikko. Hyvin lähti yleisöstki ääntä, vaik tuntu et aluks kaikki vähän aristeli videokameroit. Myös minä, heh. Keikan jälkeen oli sellanen Meet&Greet -tyylinen ja päästiin moikkaileen noit kaikkii. Ihanei. Miehei. Annettiin myös meiän lahja koko Rähinäl, joka kuvattiin myös Uniikin minidokumentille. Oli ihan huippuhauskaa, ihana nähä noitki pitkästä aikaa. Siitä sit kaahattiin nopee Kamppiin takas ja moikkailtiin Tinnii ja Jekkuu Loopilta, sekä Miksuu. Törmättiin siin sit nopee Katriin, Jasminiin ja Sofiaan, jotka jatko matkaansa jonneki päin stadii vielä. Meki pikkuhiljaa valuttiin subin kaut Nosturiin ja jonoteltiin siel jonku aikaa, kunnes päästiin vihdoin sisään.
Keikat itessään oli niin huikee, älytön ja tunteikas, etten niistä raapusta sen enempää. Iso H oli ihan tajuton, mä en käsitä et oon nähny sen vihdoin livenä. Whoah. Kaikki oli täydellistä ja keikan jälkeen olin niin onnellinen, et oisin voinu halata jokasta vastaantulijaa. aah. Rakkaudest lajiin. 

2 kommenttia:

  1. Vitsit, nää sun kaikki keikkakuvas on hirmu hyvälaatusia! Saankos kysyä mikä kamera sulla on, en ainakaan löytäny mistään tätä tietoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :-) Mul on täl hetkel ihan perus Canon EOS 550D

      Poista