torstai 13. helmikuuta 2014

Huominen on huomenna, vaik oltas jo sen puolella.. [tourlife part 2]

Ajattelin tiivistää kaikki alkuvuoden keikat tähän samaan postaukseen kun vähän on unohtunut niistä kirjotella, hehe. Tammikuussa ei juuri keikkoja ollut mutta Himoksen Hiphop weekendissä vierailtiin molempina päivinä. Kuun lopussa oli vielä the voice winter pop festival peurungassa. Nyt helmikuun aikana on ollu Jvg helsingissä, Aste Kouvolassa ja Brando Helsingissä, kirjottelen kaikista vähän jotain.


 24.1 Brädi & Jontte Valosaari @ Himos areena
Aluks näytti että paikalla on tosi vähän porukkaa mutta kyllä sitä jengiä sieltä sitten ilmestyi puolen yön maissa ihan kiitettävästi. Jontte oli ekaksi ja ihmiset lähti kivasti biiseihin mukaan ja kuultiin ekaa kertaa livenä Kiinni jäit-biisi. Mä tykkään tosi paljon Heidin energiasta lavalla. Ike oli kans tuolla mukana ja veti oman Vaiheillaan biisin ja oli mukana mm. Jos mä oisin sun mies biisissä.

Välissä oli pienen pieni tauko ja sit oli vuorossa Brädi, ihmiset alko olee vähän väsyneitä, ja humalassa eikä kaikkien keskittyminen ollu täysin keikassa, siin on tällästen useampi keikka illassa juttujen huono puoli. Pojat veti hienosti ja keikka oli hyvä, tykkään Kapan keikkaryhmästä tosi paljon. Hätähuuto kolmatta kertaa livenä ja kuullosti taas kerran upeelta, siin on muute hieno biisi.

Keikkojen jälkee mentiin lavan sivustalle odottelee ja kohta kaikki saapukin sieltä. Juteltiin hetken aikaa poikien kanssa siinä ja otettiin parit fotot, ajateltiin lähtee hyvissä ajoin kun kotiin on pitkä matka. Loppujen lopuks auto levis matkalle ja Jyväskylän super mukavat poliisit pelasti tilanteen. Ei menny siis ihan putkeen ja oltiinki kotona vasta aamulla 11 maissa.


25.1 Uniikki & Mikael Gabriel @ Himos Arena
Sanoin ton edellä mainitun farssin jälkee Jasminille että en kyl jaksa lähtee illalla uudestaan mut kuten arvata saattaa ni puheeksihan se jäi. Väsyneenä ja puoli kuolleena ajeltiin taas, toisella autolla Himokselle.

Uniikki alotti illan ja sen keikoille mulla oliki ollu jo melkein ikävä. Pieni suuri mies ja sen mahtava energia josta tulee itekin hyvälle tuulelle. Jengiä oli suunnilleen saman verran kun edellisenäkin iltana. Harmi että hävittiin Jasminin kans huutoäänestys muille ja Suurempaa jäi kuulematta mut onhan se Kiitoratakin hyvä biisi.

MG:n keikan alussa huomasi taas ton saman kun edellisenä iltana, kaks keikkaa illassa, baarissa, on liikaa. Onneks sit keikan edetessä ihmiset lämpes ja lauleli jo mukanakin. Pojista huomas jo keikalla ett kaikki ei ollu ihan ok, jotenki vähän kiree ilmapiiri mut se selviskin sitten keikan jälkeen kun jututettiin poikii. Keikkana kuitenkin perus jees.


31.1.2014 The voice winter pop festival @ Peurunka
Lord Est oli illan ensimmäinen esiintyjä ja mä en edelleenkään jostain syystä lämpee tän keikoille mut siinähän se meni, ihan semi ok. JVG sai ihmisiin sit ihan eritavalla energiaa ja tuntu ett ihmiset vasta tajus ett keikat alko. Mä tykkään Jaren ja Villen lava energiasta ja siitä ett se näyttää niin vaivattomalta, tulee luonnostaan. Pojat veti paljon uusia biisejä, tykkään niistä jo nyt tosi paljon. Hajottiin myös totaalisesti kun Kuluu mut ei lopu-biisi alko :D Tuli pipefest flashbackit :D Hieno keikka kaikin puolin.

Illan päätti tän vuoden eka Cheek live, tunnelmaa latisti ainekin omalla kohalla se että tuolla olleella djllä oli jotai suuria ongelmia ja se soitti ainenki kolme Cheekin biisiä just ennen ku keikka alko, huomas että Tuomaskaan ei kauheesti arvostanu kun tuli lavalle alottelee. Tää oli iha semijees keikka, ei mikään tajunnanräjäyttävä tosiaaankaan mut ei ihan huonoimpiakaan. Pojat veti kyl hyvin niinku aina, yleisö vaan ei kai sit enää jaksanu tai humalalta kyenny olemaan täysin messsissä.


 1.2.2014 Jvg @ Teatteri Forum, Helsinki
Oli Hkizoo klubin avajaiset ja porukkaa ei ollu ihan kauheesti, varmaa Jaren Circuksen keikka vaikutti jonkun verran. Kevin Tandu veti alkuun pari biisiä ja sit tuli JVG. Mul oli hauskaa ja pojat veti hienosti, kuultiin uudet biisit toiseen kertaan ja Huominen on huomenna biisissä lavalle tuli myös Anna Abreu, Siim liivik kävi myös omat versensä Häissä ja Voitolla yöhön biiseihin vetämässä. Tosi paljon oli taas tuttuja paikalla ja oli kiva jututtaa kaikkia siinä ennen ja jälkeen keikan.


 7.2.2014 Aste @ Brankkari, Kouvola
Päädyin lähtemään itekseen moikkaamaan Apinoita kouvolaan ja mulla oli vaikeuksia löytää toi mesta. Lopulta löysin sitten paikan päälle vaikka ovessakaan ei edes lukenut mitään mutta seurasin jotain paikallisia junnuja, hahah. Jätin takin narikkaan ja menin siihen lavan sivustalle hengailemaan. Jyri ja Aj moikkas mua nopeesti siinä jo ennen keikkaa ja nauroin kun Jani hyppeli siinä nurkan takana just ennen lavalle menoa. Keikka oli kiva vaik porukkaa ois tietty saanu olla enemmänki. Janilla on kans mahtava lava energia ja Aj sais tuplailla vaik enemmänki ihan sellain lavallakin. Vaik porukkaa ei ollu kauheesti niin ihan mukavasti kaikki lauleli mukana.

Keikan jälkeen menin siihen sellaseen välitilaan salin ja narikan väliin hengailee ja oottelee jos pojat tulis moikkaa niiku oli ollu vähän puhe. Jyri tulikin kohta ja sano ett käy purkamassa lavalta kamat ja ottaa mut sit siitä mukaan. Aj tuli sit kans auttaa tavaroitten kantamisessa ja sit kävelin poikien mukana bäkkärille jutustelee ja hengailee. Jani kävi jakamassa muutamat nimmarit ja sit otettiin poikien kans mullekin muistoks kuva. Niil oli kiire jo lähtee kotiin ni kävin sit hakemassa takin ja menin samaa matkaa ulos ja sain vähä aikaa silitellä ja moikata Janin koiraa joka pojilla oli autossa mukana. Ylisöpö otus oli kyllä. Siitä sit sanottiiin heipat ja lähettiin kaikki ajelee kotia kohti.


9.2.2014 Brando @ Hulabaloo, Helsinki
Tästä nyt ei oo kauheesti kertomista, tosi vähän jengiä mut tää oliki sunnuntai. Eikä vaikuttanu baarinakaan kyl kauheesti mun mestalta vaikka ihailen kyl henkilökunnan asennetta ja energiaa. Oli huikeeta nähä Brandon soolo live ja vitsi ett tykkään sen biiseistä! Käykää kuuntelee jos millään englannin kielinen rap uppoaa, lahjakas kaveri. Tuolta vaihettiin melkein heti keikan jälkeen Namuun moikkaamaan Tuomasta joka oli siellä soittelemassa. Vähän ajan päästä Brando ja Ville ym muu seurue ilmesty kans namuun jatkamaan iltaa. Me jututettiin kaikkia vielä vähäsen ja sit ruvettiin suuntaamaan autoa kohti vähä vaille kolme. Loppujen lopuks päästiin lähtemään stadista vasta neljän jälkeen kun kampin parkkihalli ei tykänny päästää meitä autolle ja asiakaspalvelijalla oli jotain suuria vaikeuksia. Onneks kiva vartija tuli sit pelastaa tilanteen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti