torstai 6. helmikuuta 2014

2014 ei oo heikoille tilaa!

2013 loppuvuos meni mukavast. Keikkoja ei kauheesti ollu mut mahtu sinne rähinä-live, Cheek Vantaalla, Aste lahdessa ja Brädi uutena vuotena helsingissä. (:

Susse tossa aiemmi kirjotti jo livestä ni mä kerron hieman enempi sit noista meiän jatkoista jotka oli siis Namussa. Mut ennen liveä me käytiin Jasminin ja Sofian kans pienellä Roadtripillä Viikissä ja vietiin Jannelle sen synttärilahjat, jutusteltiin mukavia ja sitten ajettiin pienen lenkin kautta takasin Espooseen siskon pihaan auto. Siitä sit bussilla stadiin ja nosturiin, keikat oli kaikki hyvii ja meno oli kova, ainenki meillä, lapiolla päähä!

Lähettiin nosturissa valumaan pihalle jo viimesen biisin alussa ja sit otettiin narikasta takit ja oltiin siinä pihalla vähä aikaa hengailee. Juttelin mm iha muina tyttöinä niitä näitä Joonaksen kanssa vähän ja sitten tytöt esitteli sille ittensä ja mäkin väläytin että; nii, juu, mä oon muute Katri. Ni voitte ehkä kuvitella ilmeeni jos ette voi niin se oli jotain tällästä :O??!! kun Joonas sano että; Juu, kyl mä Katrin tiiän. Käytiin pikasesti siinä pihassa halimassa viel Kapa (Brädi) kun hän ei jatkoille ollut tulossa ja lähettiin siitä sitten kävelee.


Matka tuntu kestävän ikuisuuden mutta selvittiin vihdoin ovelle ja jonoteltiin siinä paremmassa jonossa hetki ja päästiin ongelmitta sisään. Käytiin siinä tiskillä tilailemassa vähän juomia ja kierreltiin ympäriinsä. Moikkailtiin kaikkia tuttuja ja puolituttuja. Juteltiin pitkään Jannen kanssa ja sit mul on aika paljon muisti aukkoja. Jossain vaiheessa iltaa löysin kuitenkin itseni vipistä jutustelemasta ja vähän ajan päästä sofiakin oli siellä kanssani. Istuttiin ja ihmeteltiin. Otettiin parit fotot ja sit alettiin suunnittelee poistumista kun kellokin läheni pilkkua. Kaikkee älykästä ja vähemmän älykästä oli tullu jengille selitettyy mut se on iha cool! Mäkin kautta bussiin ja siskon luo nukkumaa.


Cheekin Vantaan Tulisuudelman keikassa ei mitään ihmeellistä kertomisen arvosta ollu, normi mun ja Jasminin äkkilähtö keikka. Aika paljon oli mamma ikästä väkeä ja siltikin jonkin verran kahnauksia ihmisten välillä. Keikan jälkee juteltiin Jaren kans hetki ulkona mut sitten se lähti Tomien kanssa autolla siitä niin jäätiin juttelee Tuomaksen kanssa tosi pitkäks aikaa siihen kaikkee kivaa. On siinä vaan hieno mies!


Aste oli lahdessa keikalla ja siel oli kyl ihan mukavaa niinku lahdessa usein on ollu. Sofiakin oli meiän kanssa siellä. Hyvä meininki! Ja on nekin kyl vaa niin mukavia poikia! Jyri toi meille bäkkäriltä jopa limpparia :D Keikan jälkee jututettiin poikia ja otettiin muisto kuvat ja siitä suunnattiin kotimatkalle.


Uutena vuotena oltiin kattomassa Brädiä Apollossa. Siellä esiinty myös Miss Divet ja Sami Hedberg, olivat oikein viihdyttäviä ja sai nauraa maha kippurassa :DD Brädi keikka oli kans hyvä, harmi vaan että siellä oli paljon varttuneempaa väkeä jotka enempi sitten vaan seuraili keikkaa paikaltaan hissukseen. Mut meillä oli kova meno ja laulettiin mukana varmaa muidenki eestä, jopa uudessa hätähuuto-biisissä :D


 Keikan jälkeen meilkeinpä heti siirryttiiin Teatterille kun siellä oli Loopin järjestämät uv-pippalot. Jengiä ei ollu paljon mut se olikin sit vaan pelkkää hyvää jengiä. Paljon tuttuja ja tulikin useemman kanssa jutusteltua. Joskus kahden maissa taidettiin lähteä ajelemaan takasin Mikkeliin ja mä menin sit tosi reippaana seitsemään aamulla töihin, NOT! hahah, mut oli sen arvosta, hyvä reissu! :)

9 kommenttia:

 1. Kyllä on pakko sanoa että juttujen perusteella olet varmaan 14? Sen verran on ihkudaa hehkutusta että voi kyynel ;) harmittaa kyllä että en saa näitä minuutteja ikinä takasin :(((( mut hei sulla on hyvin Skeidat irti Ahhhhhhhhhhhhhhhh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä nyt vastaan tähän, kun osu silmään. Katri varmaan omat sanottavansa sit kertoo, ku kerkee tai tänne eksyy.

   Keikkablogin henkeen nyt kuuluu kertoa keikoista ja sen ympärillä tapahtuneista asioista, eikö? En tiedä, onko meillä eri käsitys "ihkudaa hehkutuksesta", sillä mun mielestä normaali kerronta ei sen kriteerejä täytä. Ikävää, jos mielipiteesi johtuu jostain katkeruudesta tai kateudesta, toivon että ei.

   Ja nyt kun ikäkortinkin otit esiin, voin minäkin mainita, ettei oma käytöksesikään 14-vuotiaasta paljon poikkea. Harmi, että päädyit blogiimme, mutta toivottavasti vastedes osaat kiertää tämän kaukaa, jottet vahingossakaan käytä tärkeitä minuuttejasi ihkutukseemme.

   Poista
  2. Joo. Susse aika hyvin kiteytti mun ajatukset kans. Mielenkiintosta että palaat tänne meiän blogiin yhä uudestaan jakamaan näitä "elämän viisauksiasi". Lähinnä säälittää ettet uskalla omalla naamallasi edes omia mielipiteitäsi jakaa. Ja mitä ikään tulee niin vahvasti veikkaan kyllä että noilla sun kommenteilla ei paljoo enempää ikää oo ku mullakaa tai sit on henkisellä puolella jotai vialla. Mut jokainen tallaa tavallaan. Toivottavasti opit tästä sen että ei kannata alkaa lukemaan sellasia blogeja joiden aihe ei edes kiinnosta lähtötilanteessakaan. Mut jos siis kiinnostaa niin, Kutsun sinut toki myös mitä kohteliaimmin seuraavalle keikka reissulle mukaan niin huomaat että ei tarvii ihkuttaa eikä kirjottaa muutenkaa skeidaa kun faktat on faktoi!

   Ps. Sokka irti läpät on so last season! Aattelin vaa kertoo ettei uskottavuutesi jatkossa kärsi!

   Poista
 2. En mie muuta ole väittänytkään:) mut hehkuttakee vaan, pääsihän se jare tärvönen vaimikäseoli julkisuuteen heti kun kävi pikkusen tekoitkua töllössä vääntämässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se Cheekin julkisuus liittyy tähän miten?
   En nyt ihan ymmärrä pointtias. :-D

   Poista
 3. en ihmettele yhtään :)

  VastaaPoista
 4. Ehkä hänen mielestä nuo lauserakenteet on sitä ihqudaata, tai jotain... Mutta minusta tätä blogia on ollut mukava lukea. Vähän aikaa sitten löysin ja ajattelin kokonaan lukea läpi. :)
  Hyvää jatkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukava kuulla että blogi kiinnostaa. Ollaan aika vaihtelevan aktiivisia tän kanssa mut on näihin muistoihin ainakin aina kiva palata :)

   Poista
  2. Kiitos ja mukava kuulla että blogi kiinnostaa. Ollaan aika vaihtelevan aktiivisia tän kanssa mut on näihin muistoihin ainakin aina kiva palata :)

   Poista