tiistai 10. joulukuuta 2013

Welcome to the tourlife part 1

Aste 12.11 @ Veturitallit, JKL

Tää oli taas kerran yks näitä mun ja Jasminin samana päivänä keksittyjä extempore retkiä. Huomattiin että tällänen on päätettiin laittaa viestiä ja kysellä että monelta keikka on  ett ehdittäiskö töitten jälkeen sinne. Keikka tais alkaa joskus kuuden ja seittemän välillä joten ehdittiin hyvin ajaa rauhassa Jyväskylään. Päästiin paikan päälle ja todettiin että ei siellä ihan kauheesti ollu porukkaa, joku random paikallinen bändi soitteli siinä musaa ja muutama staff henkilö fiilisteli.


Ennen keikkaa päädyttiin sitten hengailee ja jutustelee poikien kanssa, ja juomaan niitte limpparit, hahah. Höpöteltiin niitä näitä ja aika meni tosi nopsaa. Keikka oli tosi jees koska ei oltu hetkeen näitten liveä nähty niin vaik jengii ei älyttömästi ollukaa niin kivaa oli. Joku parikymmentä nuorta siihen lavan edustalle ilmaantu keikan aikana laulelemaan mukana ja fiilistelemään. En ees muistanu miten siisti lavaenergia näil onkaa, huh.


Keikan jälkeen käytiin viel nopsaa kiittämässä ja sanomassa heipat ennen ku lähettiin ajelee takasin kotiin. Kaikinpuolin mahtava reissu ja ilta. Upeita ihmisiä!


Cheek 20.11 @ Escape, JKL

Mukava reissu kaikinpuolin tämäkin. Jasminin kanssa tienpäällä. Täl reissulla muistettiin Jarea sen nimipäivän kunniaks ja se oli oikein iloinen siitä. Keikkana oli kans hyvä, jengi laulo hyvin messissä, pojil oli hyvä energia ja samal kuvasvat musavideoo. Sain myös Tuomaksen ja oikeestaan noi kaikki pojat hajoomaan kesken keikan kun päätin ei niin hiljaa huutaa sen mitä Tomi itse sanoo usein keikoilla eli "Ne voi päästä mun sänkyyn muttei sydämeen" jälkeen : "EI, SORI" :D hupsista, no mut pääasia ett on hauskaa!


 Keikan jälkeen käytiin moikkaamassa ja vähän aikaa juttelemassa. Samalla joku kiva tyttö tuli kysymää multa että oonko mä se tyttö jolla oli Summer upissa ne sellaset pinkit minnikorvat. Hehe. Hassuu ett joku tunnistaa :P

Ei jääty tällä kertaa sen pitemmäks aikaa hengailee vaan lähettiin siitä sit suosiolla ajelee kotia kohti ettei ihan väsähdetä matkalla.


Mikael Gabriel 27.11 @ Gigglin Marlin, JKL

Mentiin ekana käymään hotellilla moikkaamassa frendejä ja nähtiin siinä samalla sit nopeesti koko keikkaryhmä. Oltiin suht hyvissä ajoin jo menossa baariin sisään ja pakko sanoo että tuolla ei toimi jonosysteemi yhtään mut päästiin kyl sit lopulta ihan ok sisälle. Hengailtiin hetki siinä ja sit mentiin oottelee keikan alkua. Porukkaa oli keskiviikoks tosi kivasti ja ne laulelikin mukana ihan hyvin.Miklu veti vähän freestylea ja kuultiin myös Vihdoin vapaa ekaa kertaa livenä, jes! Ville kuvaili tuttuun tyyliinsä siellä ja brandol on huikee energia ja ne sen biisit, wouaah! Awesome! Oli toosi kivaa.


Keikan jälkeen käytiin moikkaa sebua joka oli poikien mukana ja sit jututettiin Villeä vähä aikaa. Brandoonkin törmättiin käytäväl siinä. Ensin näytti ettei ehitty Miksua moikkaa ollenkaa mut ehittiin me sit kuitenkin. Hyvillä mielin ajeltiin tuoltakin sitten kotiin suht hyvissä ajoin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti