maanantai 16. joulukuuta 2013

Tehään näist hetkist taivaallisii

 27.11. lähin Ellin luo Jyväskylään reilu viikoks. Riina tuli kans, ja heti keskiviikkoiltana me käytiin moikkaamas MG:tä tovereineen. Katri ja Jasmin sit eksy sinne kans, edellises postaukses lisää sen päivän keikasta. Mä ite en jaksanu sinne lähtee, väsytti, enkä ois osannnu Ellin luokse takas. Kuitenki, moikattiin nopee Misu, Brando, Sebbe ja Ville. 
Siitä sit jatkettiin Ellin luokse. Perjantaina matkattiin Muurameen sit taas Miksun keikal, mut siel esiinty myös joku random paikallinen bändi ja MäkGälis kera Kevin Tandun! (Tandult tulos ens vuoden alus uut biisii, olkaa kuulol).
Ton keikan järjestäjät oli kyl ihan pihalla, jonos oli kokoajan jotain kränää, ne tyypit heitteli täysii ES-tölkkejä pois, eli meitä päin. (Must tuntuu et mun takki haisee edelleen eeässälle.) Eikä muutenkaan mikään toiminu niinku ois pitäny. Ei se mitään, keikka oli kova ja kiva, pitkästä aikaa. Mun oli tarkotus hengaa Riinan kans eturivis/tokarivis, mut siin oli sit niin hankala et menin Ellin kaa taakse. Sielt näki kaiken ja kuuli hyvin.
Pakko tähän väliin sanoo, et oon hämmentyny sen Vihdoin vapaa -biisin suosiosta. Siis, Kristalin Rahaa palaa sai aikaan sellasia vihareaktioita, mut nyt sit kaikki kuunteleeki mielellään? Heeeh, onkse vaan MG:n takii? Osaaks joku avaa mul vähän tätä?Lauantaina sit lähettiin Keljonkankaan kauppakeskukseen Juha Tapiota moikkaamaan. Ei se vetäny ku kolme-neljä biisii, mut Mitä silmät ei nää aiheutti mus kauheen itkutulvan. Siis, ne kyyneleet vaan valu vaikka mä hymyilin ja olin onnellinen. No, ei se mitään. Pienet itkut julkisil paikoil sillon tällön on ihan ok. Päästiin viel karhun kainaloon keikan jälkeen. Oi, mikä ihana mies!Tosta sit jatkettiin matkaa junalle, mä kohti Tamperetta ja Riina kotiin. (Tsekatkaa Riinan postaus tästä reissusta klikkaamalla TÄSTÄ.) Tampereel Sofia nappas mut kyytiin ja ajeltiin Liedon Nuvafestiin Uniikin, Ordénin ja Wilin keikal. Mul oli jostain syyst ihan huippuhyvä fiilis, oisin vaan halunnu puhallella saippuakuplii ja nauraa niin et hampaat irtoo. Kuitenki, Wil yllätti positiivisesti! Oon sen kerran aiemmin nähny, 2011, ja muutosta parempaan on tapahtunu. Sillon muistan ajatelleeni et eeeh, mitä nää biisit on, mut nyt ne oikeesti kuulosti hyvältä.

Sit oli Jannen vuoro, oi että. Ennen keikan alkuu me oltiin melkeen takarivis, mut sit huomattiin et toises rivis oli ihan kauhee rako ihmisten välis ja mentiin siihen. Ei tarvinnu ees tunkee ku siinä oikeesti sitä tilaa riitti. SILTI meiän taaksejääneet jakso valittaa siitä. En ymmärrä, siis jos sä haluut olla toisessa rivissä, siihen ei kuulu jättää metrin välii? Kuitenki, keikka oli ihan huippuhyvä, Liedos oli ihan älytön Jannehaippi, jotkut oli aamuysist menny jonottelee. Haha! En malta oottaa levyy, noi biisit on vaan niin. Rakkautta. 

Tapahtuman päätti Uniikki, jolt oli päivää aiemmin tullu uus 
#Kylänmies -albumi. Suosittelen tsekkaa, kuumaa kamaa! Toi oli siis vika keikka, jos kuultiin viel vanhempiiki biisei. Keikka oli ihan huippu, nauroin melkeen lakkaamatta joko Unskulle itelleen tai sit Kimille. Niitten läpät ja huhhuh, väsymys kyl paisto läpi. Mut ei se mitään, oli silti piristävän erilainen, eikä kaikkee aina tarvii ottaa niin vakavasti. Tuol ei kuultu uuden levyn biiseist ku vaan molemmat levyn sinkut, eli Pätkätöis ja Naiseni mun. Pojat on poikii toimii edelleen, se ei varmaan koskaan kulu loppuun. Keikan jälkeen mentiin viel nimmarijonoon (:--DDDD) moikkaamaan nopee ja räpsästiin sit yhteiskuvaki ennenku lähettiin ajaa kohti Laitilaa.
Laitilaan ku päästiin, ja oltiin menos sisään se portsari katto mun henkkareit ja tokas "ei sul riitä ikä viel, oot ysikutonen". Hetki meni silleen "wtf oonks muka" (:-----DDD kuka ajattelee noin?!), mut se sit hetken pääst huomas kattoneensa hieman väärin ja päästiin sisään. Siel me sit ooteltiin jonkun aikaa ainoina, kunnes pari muutaki saapu paikal. Keikka alko vasta puol kahen mais, ja me oltiin paikal jo kymmenen paikkeil. Pari tuntii siis ooteltiin. Yhtäkkii se paikka täytty keski-ikäsistä, jotka tanssahteli siel valssii ja ties mitä paritansseja. Sit ku keikka vihdoin alko, meiän kans "lavan" ees oli vaan pari tytyy. Tää vanhempi porukka siel tanssahteli keikanki aikana. Valssia räpin tahtiin, toimii! Keikka oli melkeen jopa hauskempi ku toi Uniikin, en tainnu oikee muuta tehä ku nauraa. Ihanat. Keikka meni tosi nopee ja tais olla pari biisii lyhyempi setti, mitä normaalisti. Ei se mitään! Ton jälkeen sit rupateltiin ties mistä, naurettiin ja hengailtiin Team Örthenin kaa. Hauskoi muistoi, uusii tatskaidiksii ja niin paljon hyvää mieltä. Voi ihanat. IHANA oli päivän sana. Pilkun aikaan sit lähettiin ajeleen kohti Tamperetta, josta mä jatkoin seuraavana päivänä takas Jyväskylään. Jyväskyläs sit vierähtiki aika kivasti joulukorttien ja muitten lahjojen valmistamises keskiviikkoon asti, jollon me käytiin moikkaan Jaree ja Tomii keikan jälkeen. Keikal itelleen ei enää saanu lippuja, joten se jäi täl kertaa välist. Ei se mitään, oli kuitenki kiva pitkäst aikaa ihan vaan nähä ja vaihtaa kuulumisii, en muista koska viimeks oisin ollu noin fiiliksis noitten näkemisest. Siis, jotenki uskals nyt puhuu enemmän ja muutenki oli vaan niin huippuu. Luoma ehti jo astella omalle soittokeikalleen, nii ei siihen sit törmätty. Kuitenki, on kovin kiitollinen olo tästä kaikesta. Night well spent.4 kommenttia:

 1. Heeeeeeeeeh B-----------------------) <3

  VastaaPoista
 2. Siis ettekö ajattele että Jaresta, Tomista, Tuomaksesta ja vaikka Jussista saattaa tuntua ahdistavalta tuo teidän jatkuva piinaaminen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt oo ihan varma mitä tarkotat piinaamisella? Sitä, että käyn keikoilla? Vai sitä, että näin mm. Jaren ja Tomin kunnolla ekaa kertaa sitten alkuvuoden. En usko, että se oli millään tapaa niistä ahistavaa, ku hymyilivät ja juttelivat paljonki. Jussia oon nähny vähän useemmin mikä johtuu vaan siitä, että oon käyny vähän useemmin Jannen keikoilla nyt. Huom, keikoilla. Tuomastakaan en oo Cruisen jälkeen nähny, enkä ees muista koska sitä ennen.

   Että eiköhän noi piinaamiskommentit voi jättää jolleki muulle tai pitää omassa pääkopassaan, kun ei asiasta taida tietää pätkääkään.

   Poista