tiistai 15. lokakuuta 2013

Teille pelkkää viihdettä, meille tosielämää

Viikonloppuna juhlittiin oikein pitkällä kaavalla sitä että Jasmin on vanha, hahah. No ei vaa!

Lähettiin perjantaina joskus kuuden maissa ajelemaan Kotkaan Eevan ja niiden luokse. Matka meni oikein leppoisasti, Jasmin ajoi ja mä navigoin ja nautin virvokkeita.

 Löydettiin ihan hyvin perille ja hengailtiin siinä pari tuntia kunnes lähdettiin kohti keskustan Amarilloa Eeva kuljettajanamme.

Siellä oli siis Cheek keikka ja "yllättäen" jo kaks-kolme ekaa riviä vallattuna jo vähän jälkee kymmenen joten päädyttiin toiselle reunalle sellasten kahden portaan päälle seisomaan mistä näki ihan hyvin.

 
Keikka alkoi aika joskus 00-01 välillä ja oli kyl ihan mahtavaa kuulla millanen toi uus keikka setti on ja kerrankin oli se fiilis että et tiedä mitä tulee seuraavaksi. Tästä aiheesta pojat huikkaskin meille pienen kommentin ett "Tää rundin alku on hauskaa myös sille jengille joka kiertää meiän kanssa koska ne jossain vaihees rundii aattelee jo ett ei viddu aina nää samat jutut ja käytännös osaa sen setin ulkoo." Hahaha. Joooo-o, koskaan oo missää.

Mut tosiaan keikka oli hyvä, jengi ei ehk ollu niin messis ku ois luullu mut kivaa oli. Uuden levyn biisejä tuli kiitettävästi, Älä pyydä mitään, Kuka muu muka, Fiiliksissä, Jossu, Vihaajat vihaa ja tietty Timantit on ikuisia. Pojilla oli selkeesti hauskaa lavalla ja oli muutenki tosi erilaista olla kattoo klubikeikkaa pitkästä aikaa.


Keikan jälkeen hengailtiin terassilla viilentelemässä aika kauan ja sitten käytiin moikkaamassa poikia ja juteltiin Tuomaksen ja Tomin kanssa hetken aikaa. Kello oli jo varmaan yli kolme ja päätettiin siitä sit suunnata mäkin kautta takasin Eevalle nukkumaan.

Aamu vaihtui päiväksi kun me vielä koomailtiin sängyssä. Taisin vähän ennen kolmea vasta nousta kunnolla ylös kun lähdin käymään kaupassa. Siinä sit syötiin ja mulla oli ihan hyvä olo. Meikkailtiin ja laitettiin tukkaa kuntoon yms. Joskus kahdeksan jälkeen lähettiin ajamaan Jasminin kanssa Lahteen koska siellähän oli siis Brädi live tivolissa.


Oltiin hyvissä ajoin paikalla ja istuksittiin rauhassa siinä kunnes nähtiin että Faija-Waltteri tuli kans mestoille. Mentiin sitten juttelemaan ja höpöteltiinkin aika pitkä tovi ja saatiin kuulla paljon hienoja juttuja. Myös Tinnin kanssa käytiin pitkää keskustelua. Paikalle oli eksyny muitakin tuttuja joten hengailtiin siinä ennen  keikkaa myös heidän seurassaan. Joskus vartti ennen keikan alkua mentiin siihen eturiviin oottelemaan.


Pienistä teknisistä ongelmista huolimatta keikka oli hyvä ja meillä oli hauskaa. Olin myös järjestäny Jasminille pikku yllätyksen ja puolessa välissä keikkaa, välispiikissa Kapa sitten onnitteli Jasminia ja kerto kaikille kuinka me käydään enemmän niitten keikoilla kun ne ite :D Haha, mut oli huippuu ja Jasmin yllätty, mikä oli pääasia. Jengi oli tosi hyvin messissä ja laulo biisejä mukana, tuli hieno fiilis. Kotona-biisi toimi huikeen hienosti, koska Lahti, jes!


Keikan jälkeen hengailtiin hetken aikaa ja sit mentiin moikkaamaan Kapaa ja Markoo. Siinä samalla jututin hetken myös (Jay who) Jannea. Moikattiin uudestaan Tinniä kunnes jostai paikalle ilmestyi apinalaumaa eli Jyri ja Antti-Jussi. Juteltiin siinä sitten poikienki kanssa, tulivat suoraa hämeenlinnan sirkuksen keikalta tivoliin.


 Kaikinpuolin ihan mahtava ilta ja huikee viikonloppu. Oli kiva pitkästä aikaa nähä kaikkia ja voi vitsi. Nyt kyl jaksaa hyvillä mielin Cruiseen saakka!

2 kommenttia:

 1. miten teillä on rahaa käydä noilla kaikilla keikoilla aina?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sit jostain muusta sitte pois. Mieluummin sitä laittaa rahansa johonki, mitä rakastaa, sen sijaan että esim. shoppailis usein ja ostelis kaikkee krääsää, millä ei loppujenlopuks tee mitään. Nää reissut luo mahtavia muistoja ja kokemuksia ja nää ihmiset on niin upeita, eikä tätä mitään voi loppupeleis mitata rahalla, niin arvokkaita kokemuksia ne on :-)
   Ja ku on töissäkäyvä (Katri on, m ä oon tällä hetkellä työtön), nii sitä rahaaki sit tulee vähän enemmän ku esim. opiskelijoilla/nuoremmilla.

   Poista