keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Jäähalli nro 2

Mulle oli ainenkin itsestään selvää että en jaksa Sunnuntain keikkaa varten samanlaista jonotus operaatiota suorittaa kun pe-la oli. Ei siis tarvinnut jäädä lauantaina suoraan keikan jälkeen hallille notkumaan niin mentiin salamana Gloriaan kattomaan Flowboysfamin ja Janne Ordenin keikat.


 Siellä oli Sofia jo meitä odottelemassa mut sen lisäksi ei sitten ollutkaan kuin ehkä viisi jotain tosi nuorta tyttöä ja tais siinä pari poikaakin pyörähtää. Joten käytännössä saatiin yksityiskeikasta nauttia siellä. Ei kyllä haitannu meitä yhtään. Oltiin ihan samalla tavalla messissä ja laulettiin mukana.

Keikkojen jälkeen mentiin sinne yläkerran bäkkärille jutustelemaan ja tekemään Jannesta haastattelu joka tulee myöhemmin tänne blogiin nähtäväksi. Siitä sitten erkaannuttiin kun Sofia lähti kotiin ja muut lähti autolla Sussen luokse.


Mä puolestaan pienen eksymisen jälkeen päädyin kävelemään niin sanotun virallisen TeamMg:n kanssa kamppia kohti. Törmäsin meinaa sattumalta Mikaeliin, Brandoon, Villeen ja Slim Kimiin kun ne oli matkalla jäähallin virallisille jatkoille, noh eipähän tarvinnu yksin kävellä. Kampista menin sit bussilla Marin luokse Espooseen nukkumaan.

Mun oli tarkotus herätä hyvissä ajoin ja ihan rauhallisesti ilman kiirettä suunnata Helsinkiin takasin. Oltiin sovittu Katjan kanssa että meen sitä ja Elvaria vastaan rautatieasemalle. Noh jokatapauksessa nukuin pommiin ja kiire tuli. Juoksin bussiin, juoksin metroon ja ehdin ajoissa.


Oltiin jäähallin edessä joskus puoli tuntia varmaan ennen ovien avausta. Siinä sitten treffattiin Jasmin ja Susse. Sisälle kun päästiin niin käytiin kattomassa fanituotteita ja päädyinkin ostamaan Elvarille muistoksi jäähallipaidan.

Ennen keikan alkua istuksittiin siinä maassa ja Elvar vähän nukahtikin. Keikka kun alkoi niin Elvarkin pikkuhiljaa heräili ja siinä sitten se sylissä heiluin ja laulelin. Välillä Katja piti Eltsua kun toinen meinas hermostua. Oli kyl mukavan erilaista edelliseen päivään verrattuna. Sai kattoo sitä menoa ihan eri perspektiivistä ja jotenkin siinä vaiheessa kun Vastatuulta alkoi niin mulla nous taas tunteet pintaan ja tihrustin pari kyyneltä. On se vaan hienoo.


Keikan loppupuolella Katja päätti lähtee istumaan Elvarin kanssa ja tyhjä paikka löytyikin sitten Jannen ja Samin vierestä. Me siinä about puolessa välissä kenttää fiilisteltiin ihan siihen Sokka irti biisiin saakka. Sen jälkee lähettiin suuntaamaan jo taaksepäin. Timantit on ikuisia kun loppui niin oltiin heti menossa kentältä ulos ja suunnattiin moikkaamaan vielä Faijaa ja Samia. Nähtiin siinä pari muutakin tuttua. Sen jälkeen mentiin odottelee hallin taakse ja moikattiin siinä nopee mm.Redramaa, Brädiä ja Ts:ää.

Sit heitettiin Susse Pasilan asemalle ja päätettiin lähteä Namuun jatkoille jossa treffattiin Mari ja Niina. Oli siellä pari muutakin tuttua joukossa sitte. Siellä hengailtiin kunnes sitten alkoi crew porukkaa saapumaan mestoille. Käytiin moikkailemassa siinä jo hieman jengiä ja sit jäätiin siihen lähettyville oottaa että saadaan kiitettyä Jarea upeasta viikonlopusta jotta voidaan lähtee nukkumaan. Siinä pyöri sen verran paljon sitä jengiä että ois jouduttu venaa tod näk aika kauan niin päädyttiin pyytämään apua Jussilta. Eikä aikaakaan kun Jare näyttää meille sormilla ett kaks minsaa. Noh siinä sit ootettiin ja kohta se tuli siihen ja juteltiin jonkun aikaa ja esitettiiin kiitoksemme, otettiin yhteiskuvat ja sanottiin heippa.


Sit vaan Marin luokse Espooseen nukkumaan. Oli ja on kyl edelleen kiitollinen ja onnellinen fiilis. Huikee viikonloppu ja ihan mahtavan upeet keikat. Ei edes pysty vieläkään kunnolla käsittää. Mut lauantaina oli kyl omasta mielestä parempi keikka, ei ehkä teknisesti niin hiottu ja viilattu mut just se teki siit ainutlaatusta ja parasta. Eikä toi johtunu siitä että lauantaina oltiin eessä ja sunnuntaina ei, vaan yleisfiilis ja se mite jengi oli kaikissa biiseissä messissä, myös vanhoissa. Vain yhden kerran on eka kerta. "Kyl munki mielest lauantai oli parempi." Oli kuitenkin ihan mahtavaa päästä kokee molemmat. Huh. #TeamCheek


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti