sunnuntai 29. syyskuuta 2013

AurafestKoska tästä on jo vierähtänyt tovi ja kiireitten vuoksi ei olla aikaisemmin ehditty kirjoittamaan mitään niin en vanno muistavani kaikkea hirmu tarkasti.

Aurafesteille lähettiin omalla autolla ja oli kyllä aikamoinen seikkailu ajaa siellä Turun päädyssä kun navigaattori ei ollu sieltä tarkimmasta päästä. Päästiin perille kuitenkin vaikka vähän jänskätti hotellin autohissi jolla piti mennä että pääsi parkkipaikalle.
Perjantaina oltiin joskus vähän enne porttien aukeemista perillä ja eturivissä aina Mikael Gabrielin ja Uniikin keikan loppuun saakka. Siitä sit mentiin moikkailemaan niitä ja palailtiin takasin alueelle chillailee ja käytiin syömässä. Elastisen keikan jälkeen lähettiin sitten takas hotellille ja sieltä jatkoille.


Jatkoillakin moikkailtiin kaikkia tuttuja ja sit joskus kahden jälkeen mentiin nukkuilee. Aamulla lähettiin seittemän jälkeen Jasminin kanssa jonottaa sinne portille ja about kaikki nauro meille. Susse ja Sofia tuli kymmenen ja yhentoista välissä ja sit me lähettiin ottaa lepoo hetkeks. Tultiin joskus yhen maissa varmaan takasin jonottelee ja siitä sitten onnistuneesti vallattiin eturivi. Mä meinasin joutuu luovuttaa koko homman ku jalkoja särki ihan kauheesti mut selvisin siitä sit lopulta.


Haamun keikka yllätti tosi positiivisesti, se oli hyvää viihdettä ja osas vetää. Jontte oli kiva mut parasta oli kuitenkin kun loppuvaiheessa Ike tuli lavalle! Kuningas pähkinä ja Setä Tamu, ei vitsi mä oon alkanu tykkää näistä! Jotenkin tosi rennon jees. "Jos sä joskus päädyt Berliiniin, kerro Setä Tamult terveisii.."
Sit oli se hetki mitä oltiin ootettu eli meiän oma Faija-waltteri vetäs huikeen shown Miron, Ipen ja Jussin kans. "Vapaatapudotusta-a-a-e-e-e-oo!" Lähettiin eturivistä pois pois Sofian kanssa jotta päästiin viettää aikaa Faijan ja Crewn kanssa ja oli kivsuuu!

Sit katteltiin Petterii vähä kauempaa ja Brädin keikan kattelin taas eturivistä ja sit Cheek fiilisteltiin kauempaa. Oli kyl hauska nähä eri perspektiivistä keikka ja koin ett se oli ihan yhtä jees kuitenkin. Siitä paineltiin sit taas jatkoille mylläämään ja jututettiin siellä uuestaan jengiä.

Meni ilta suht pitkäks ja aamul oli tuskaa lähtee liikenteeseen ja viel enemmän tuskaa oli ajaa sielt pois, huh. Mut selvittiin ja oli kyl onnistunu reissu.


Ihan mukavan olonen pikkufestari jossa oli tosi kivasti jengiä kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti