perjantai 23. elokuuta 2013

Tää on mun crew, kuka tukee sun selustaa?

Paippi, oli muute hyvä haippi ja humala.


En tiiä mitä osaisin tästä kertoo kun mun ajatukset koko Pipefesteist on yhä edelleen tosi sekavat. Riittääks jos sanon ett meillä oli kivaa ja pyörittii ja katottii keikkoja ja oltii kännis? Ehkä ei, no mä yritän parhaani!Torstaina mentiin huudeille ja chillailtiin mökillä nauttien virvokkeita samalla popittaen musiikkia. Ei käyty kattoo muita esiintyjiä kun Mikael Gabriel ja Uniikki mut oli kyl hienoi keikkoi. Aika sumuset muistikuvat torstaista noin niiku muutenki. Jatkoilla oltiin ja Street Kingsit tanssi hienosti ja olivat oikein viihdyttäviä. Moikkailtiin Brandoo ja Mikaelii pariinki kertaan ja taidettiin ihan hyvissä ajoin mennä jo nukkuuki. Tai sit ei koska sinne pihalle tuli jotai merimiehii ja ne yrittii iskee Karoo ja pyöri siin aika kaua muutenki. Mut sit päästii nukkuu :DPerjantai alko hilpeissä merkeissä, Susse ensimmäisenä ylhäällä kello 9, muut parin tunnin päästä. Hengailtiin, naurettiin, juotiin ja pidettiin kivaa aamupäivä, kunnes soitettiin Metro FM:ään ihanalle Tinnille! Mikäli joku kuuli meidän mahtavan puhelun, onnittelut. Jos missasit niin ehkä hyvä niin. :-D Popitettiin Janne Ordénin Vapaapudotusta ja oltiin vaan hyvillä mielin, kunnes lähettiin kattomaan Jontte Valosaaren keikkaa alueelle. Sen jälkeen päätettiin kuitenki lähtee takas mökille, ku neljään tuntiin ei ollu ketään must see -artistia esiintymässä ja oli niin tajuttoman kuuma.

Aika vierähti nopeesti ja kohta löydettiin ittemme eturivistä hoilaamasta Elastista. Keikka meni nopee, viihdyttiin hyvin. Livebändi oli huikee ja toimi myös Elastisella. Timo on ihku. Osa porukasta jäi sit keikan jälkeen eturiviin oottelemaan Cheekiä, mut me ja Sofia lähettiin kiertelemään aluetta, moikkailtiin tuttuja ja otettiin iisii. Aika meni ihan tajuttoman nopeesti nauraes, välil jopa tirautettiin pari kyyneltä, mut pian oltiin taas jaloillamme ja hymyillen katottiin Adam Tenstan keikkaa. Oli mahtava! Sen jälkeen taas pyörittiin pitkin aluetta, kunnes yhtäkkii löydettiin ittemme eturivistä, "Jussilla on toinen, koko kaupunki tietää sen sua ennen!" Hahaha, oli mahtavaa. Kiusattiin KASETTIÄIJJÄÄÄ!!!!! siinä samalla, kunnes joku nipo järkkäri tuli häätämään kaikki lavan sivusta pois. Tyhmää. :-D Kassuäijän pelastus.Lähettiin Sokka irti -biisin aikana valumaan jatkoille, siellä nimittäin meiän kaikkien faija, esikuva, nuori, hauska, nappisilmä, Janne Ordén esiinty. Keikka on vähän hämärä, Vapaapudotus taitaa olla ainut asia, mistä on selvä mielikuva. Eturivi täynnä tyttöjä vetämässä biisiä, jos vaikka Janne tai Sami sattuis unohtamaan sanat. Tai Jussi. Siitä sit jossain vaiheessa kaikki oli taas mökillä nukkumassa. Paitsi Susse ja Sofia, jotka piti jatkojen jatkot Justin Casen ja Mustin kans. Maailman parhaat jatkot, pari tuntii istuttiin terassilla ja juteltiin kaikesta, mitä mieleen tuli. Ufoista, Icemaneista, Spacemaneista ja suomalaisista artisteista. Ruuasta, kanasta, pesusienistä ja mitä niit nyt oli. Joskus seittemän aikaan koko mökki hiljeni ja kaikki meni nukkumaan, hetkeks.


Lauantaina heräiltiin viimestään puolen päivän maissa ja siinä jonkun aikaa koomailtiin mökillä. Katri kyllästy olee vaa mökis ja päätti lähtee alueelle pyörii jo about neljän maissa, mukaan lähti Jasmin ja Sofia. Susse ja toverit jäi viel ottaa iisii ja syömää ja juomaa mökkii.

Alueel tuli fiilisteltyy muun muassa Kuningas pähkinän ja Setä Tamun keikka ja ne oli yllättävän hyvii ja viihdyttävii, tykkäsin ja mul oli kova meno. Käytiin hetkellisesti mökissä tankkaamassa ja siinä joskus puol yheksän maissa mentiin samalla kolmikolla takasin alueelle. Muutaman biisin verran tutustuttiin Majurin live settiin mut todettiin ettei se ollu ihan meiän juttu ja suunnattiin päälavaa kohti.

Siellä törmättiin Tinniin ja muutamiin muihin tuttuihin. Jäätiin siihen sitten eturiviin fiilisetelemään Asteen keikkaa about puoleen väliin saakka. Haluttiin varmistaa pääsymme eturiviin Brädi keikan aikana joka oli toisella lavalla joten lähdimme suuntaamaan sinne. Hetken aikaa kerkesimme siinä odotella kunnes Susse ja kumppanitkin liittyivät seurueeseemme. Oli siinä ympärillä muutenki kivasti tuttuu jengiä!
 Kapan keikka oli huikee, meil oli hyvä fiilis ja jotenki toi ett oli omaa porukkaa niin paljon siinä ni lisäs jotenki sitä tunnelmaa.


Keikan jälkee lähettiin hipsimään siitä lavan edustalta päälavan suuntaan ja nähtiin matkalla meiän rakas Faija-Waltteri ja Sami joita jututettiin hetken aikaa. Sit nähtiin ett Kapa ja sen crew käppäilee sieltä ni mentiin sanoo nopee moi kunnes ne suuntas päälavan edustalle kattoo Big Boita. Päätettiin itekin mennä fiilistelee sitä hetkeks ja oltiinki loppujen lopuks aika kauan siinä ja oli oikein viihdyttävä keikka. Nähtiin myös Street Kingsien nuorin jäsen ja päädyttiin ottaa sen kaa yhteiskuva!


Mentiin hetkeks käymään Himos Areenan jatkoilla ja osa meni käymään mökissä. 01:00 aikoihin suuntasin päälavan edustalle kattomaan JVG:tä ja Sini Sabotagea. Jasmin ja Susse liittyivät myös seuraaan hetken päästä. Hieno keikka ja oli kiva laulaa (huutaa) messissä. Sinin osuuden jälkeen päätettiin lähtee takasin jatkoille ja siel olikin aika hyvä meno. Jengiä pyöri lavalla suht kiitettävästi ja kaikil oli hyvä fiilis. Valomerkki tuli ja kohta löysin itseni kieriskelemästä asfaltilta Sofian kanssa.


"OI LAHTI ON!"-huuteluiden ym kommellusten jälkeen löydettiin itsemme maailman parhailta mökkijatkoilta. Ei voi sanoo ku ett ketä meit nyt oli.. öö, kaikki! Viihdettä oli joka lähtöön, live musiikista tanssiesityksiin. "Viina virtaa, räppi on mahtavaa!" Joskus kuuden ja puol seittemän välillä Jasmin ja Susse päätti lähtee meiän mökkii nukkumaa, me päätettiin Sofian kans ottaa kaikki ilo irti noista pippaloista ja jäätiin sinne.


Joskus kaheksan maissa Tinni ilmottaa mulle että me lähetää uimaan. Lähettiin sitten muutama muu seurassamme käveleen kohti rantaa ja siitä mökin kupeesta nappasin Sofianki mukaan. Niin me sitten lopulta käytiin backstagen rannassa uimassa, juu uimassa. Sit makoiltiin siinä laituri/terassialueella jonkun aikaa kunnes vaille kymmenen toteeen Sofialle että meiän pitäs ehkä lähtee syömään ja siivoomaan mökkiä. Siitä me sitten lähettiin, naurettiin matkalla ittemme kipeiks ja mökis hihiteltiin ja syötiin mikropitsaa. Herätettiin lopulta muut ja sit siivottiin ja lähettiin himaan.

PARAS REISSU KOSKAAN IKINÄ!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti