maanantai 22. heinäkuuta 2013

Sun pitää myydä sun kamas ja sanoo Adios!

Summer up festival 5-6.7.2013, Lahti

No huh, olipahan viikonloppu!

Perjantaina kun mentiin alueelle niin käytiin ihan ekaks samantien varaamassa meiän porukalle TuplaCruise marraskuulle. Siitä sitten vessan kautta paineltiin päälavan edustalle. Skandaali oli siis eka mikä ehdittiin nähä perjantaina ja ootin sitä ihan tosi paljon, mut jotenki tiiättekö petyin. Siis toki oli huikeeta fiilistellä niit vanhoja biisejä ja ainenki yks niist uusista oli ihan hauska mut siitä puuttu sellanen wow efekti. Hauska sälli kyl ja sillee mut ehkä mun fiiliksee vaikutti myös se että sen ääni särki eikä meinannu kestää yhtää. Ja tottakai harmitti sekin ku keikka kesti ehk about kuus biisiä vaa.


Seuraavaks olikin jo aina yhtä rakkaus ja parhaus eli Redrama! Keikka oli paras Redrama keikka koskaan ja kaikin puolin huikee, olin ihan sfääreis vaan ku oli niin hieno fiilis. Jesse P oli mukana ja oli upeeta kun ne veti yhessä ja My story biisi sulattaa sydämeni joka kerta! Tuli sellanen onnellinen ja ylpee olo kun ihmiset oli hyvin messissä ja porukkaa oli paljon, ihania juttuja, ihania ihmisiä!Redraman jälkeen vuorossa olikin Brädi! Tiesin että tulossa on huikee show mutta en mä ollu osannu sellaseen varautuu. Se oli HUI-KEE! Niklas paukutti rumpuja ja Panu soitteli kitaraa, pyroja oli reilulla kädellä ja välillä kuumotti naamaakin huolella. Potpurina toimi tällä kertaa vähän erilainen pläjäys. Sieltä tuli Puuttuvaa palasta, Jos mä oisin sun mies remixiä, Kato ny äijjää remixiä ja Paperi, sakset, kivet viisua! Oli kyl upee keikka kaikinpuolin ei voi muuta sanoo. Jengi oli upeesti messissä, eturivis hieno tunnelma ja näki ett pojilla oli kivaa lavalla.  Oltiin niin ihmeissään ja innoissaan kuin hienon keikan Kapa ja pojat oli vetäny ett ei aikaakaan ku JVG oli jo lavalla. Niitten keikat on aina kivan energisii ja biisit on menny jo pitkää messis ulkoo. Joten oikein toimivaa! Täl kertaa Mäk gäliksen aikaa en nolannu nii pahasti itteeni ku joskus, mut nauratti kyl silti :D Mut sit se tuli, se mitä oon oottanu siitä asti kun tiesin että musaa on työn alla. SINI SABOTAAGI SIIN ON SULLE TAAGI! Sinin keikka, tai osuus JVG:n setistä mut enivei! Huikee likka, hienoja biisejä, en malta oottaa levyy! JES! Ja mukkula repes, ennen kaikkee :D


 Ihan mahtava perjantai päivä oli kyl, tykkäsin paljon. Mentiin suoraan sitten pyörähtää jatkoilla ja siel oli kyl ihan hyvä meno. Ei vaa viititty olla kauheen pitkään kun lauantaikin piti jaksaa.

Lauantaina nukuttiin hieman pommiin mut onneks meillä oli jonossa tuttuja jotka ystävällisesti oli pitäny meille paikkoja. Siitä sitten juostiiin minkä jaksettiin porttien auettua suoraan Ed-stagen eturiviin oottamaan Jannen keikkaa! Onneks Sofia oli nopein jänis ja piti sit meillekin tilaa niin päästiin ihan eteen keskelle, JES!

Keikkahan sitten alkoi ja sehän oli parasta! Kaikki biisit laulettiin mukana ja meil oli niiiin kivaa! Huvitti vaan oikeesti koska moni muu ei ollu ees kuullu osaa biiseist ja me kauniilla äänellä laulettiin (huuettiin) niit mukana :D Awwww YES! <3 Paras esimerkki tästä oli All in-biisi :D haahhaa! Oli myös niin nostalgisen ihanan parasta kun Sami tuli lavalle vetää Jannen kans linjan biisejä! Koska näin ne 2010 summer upis ekaa kertaa koskaa livenä ja ah, paluu niihin fiiliksiiin! Upeeta! #meiänjengi


Tän jälkeen mentiin jututtaa poikia hetkeks ja sit jäätiin siihen chill out alueelle hengaa ja fiilistelee Jonten keikkaa. Jannella oli haastattelu siinä chill out alueella puol neljä niin päästiin siinä sitten enempi juttelee ja otettiin pakolliset fotot ym.


Lähettiin siitä sitten suunnistaa päälavalle ja päästiin kohtuullisille paikoille kattoo Mikael Gabrielin keikkaa. Toki ois kelvannu olla eessä mutta koska haluttiin nähä faija niin toi riitti meille, tuleehan noita. Hyvä keikka oli kyl. Ja oli hauska kuulla Tasoi täs jutus livenä :P


Elastisen keikan aikana Jasmin oli jo eturivissä ja mä olin siinä sen takana, eli hyvin näki. Hyvä keikkahan se oli, jengi messissä ja tyypeillä lavalla hyvä meno. All good. En vaan osaa jotenki kertoo siit enempää. Mut Fisuu toimii aina!


En tiiä missä välissä mut päädyin itsekin eturiviin. Fat Joe oli ok. En tienny kauheen monta biisii mut olin messissä enivei koska that's what you do kun eteen meet! Meni aika nopeesti se keikka kuiteski ja se tuplaaja oli hauska. Se tuijotti mua yhes vaihees tooooosi kauan ja näytti viel lopuks ett tykkään mun minnirusettikorvista :D aaaw! No sittenhän se olikin jo Jare ja pojat lavalla. Niinku sanottu niin eihän Liiga petä koskaan! Ei tälläkään kertaa. Hyvä meno, yleisö laulo messissä. Kaikki toimi! Ei mikään HUI-KEE, huikee keikka mut ehkä kuitenki aavistuksen parempi ku normi! Pyrot oli tosi jees, tykkäsin! Kiva oli myös kun Kapa pääs pitkästä aikaa mukaan Cheek-keikalle!


Sokka irti biisistä kun lähti viimenen kertosäe soimaan niin lähettin survoutumaan sen järkyttävän ihmismassan läpi että päästäis sujuvasti jonottamatta jatkoille sisään ja tää suunnitelma toimikin kuin unelma. Se tunkeutuminen ei ollut kyllä mitään mukavaa mutta päästiin ekaan bussiin ja jatkoille suoraan ovesta sisään vaan.

Käytiin moikkaamassa ja jututtamassa vähän kaikkia. Pois lähtiessä törmättiin vielä mun terävän näön ansiosta Kapaan jota olikin yritetty bongata jo pitempään. Juteltiin hetki, otettiin fotot ja lähettiin hakemaa ruokaa ja nukkumaa.

Jatkoilta viel muutama kuva!Hieno ja mukava vkl kaikinpuolin, JES! Kohta taas festeille, PAIPPI, PAIPPI!! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti