perjantai 28. kesäkuuta 2013

Se että jää pois kaikista bailuista, ei tee kenestäkää aikaista aikuista

Juhannus oli ja meni mut ajattelinpa kuitenkin kertoa miten me sitä vietimme.

Perjantaina käytiin Jasminin kanssa pyörähtää Visulahen juhannuksessa mut ei siellä ollu oikee hyvä meno ja esiintyjätki oli huonoi ni lähettii sit jo kaheksan jälkeen kotii. Loppuillan vietin sit Peten kanssa kotona. Lauantai oli mulla vapaa päivä joten aamupäivän siivoilin ja laitoin pikkupurtavia valmiiksi.

Iltapäivällä joskus yhen aikaan Mari ja Niina tuli tähän meille ja Jasminkin saapui joskus kolmen jälkeen. Hengailtiin tässä meillä ja kuunneltiin musaa. Joskus viiden ja kuuden välillä saatiin sitten kyyti tohon Visulahteen.

Me käytiin Jasminin kanssa tekee pikainen pyörähdys backstagella kun vietiin Tomin lahja sinne. Sen jälkeen mentiin hakee passit ja paineltiin alueelle. Pyörittiin siinä vähän aikaa kunnes mentiin Vip- alueelle syömään ja käymään vessas. Kerettiin istuu siinä vähän aikaa mut sit todettiin että jos halutaan nähä Cheek hyviltä paikoilta ni mennään jo Jukka Pojan aikaan sinne etu-alalle. Kerkesin kuitenkin käydä uudestaan vielä vessassa ja samalla reissulla törmäsin Nousiaisen Nikoon ja Tuomas Kauhaseen, haha. Mut niii. Jukka Poika oli jees, yhtä kivalt se kuullosti ku aina ennenki. Rento meno ettenkö sanois.


Jukka Pojan lopetettua päätettiin Jasminin kanssa siirtyä hieman ja mentiin kahden ulkomaalaisen taakse seisomaa. Lopulta rohkenin kysyä niiltä että lähteekö ne Samantha Foxin keikan jälkeen eturivistä pois ja pienten kielimuurien jälkeen ymmärrettiin toisiamme ja he lupasivat päästää meidät eteen kun lähtevät. Siinä sitten hengailtiin se Foxin keikka, ei ihan muhun uponnu mut menihän se aika siinä.

Viimein päästiin eturiviin ja odottelu läheni loppuaan. Tuomas tuli lavalle soittamaan ja sieltä lähti räppi raikamaan. Eikä aikaakaan kun Jos mä oisin sä alkutahdit pamahti korviin Jaren ja Mikaelin kipittäessä iloisesti lavalle. Vasta tässä vaiheessa tuli vähän enempi ahasta siinä eessä. Jengi oli kuin olikin löytänyt paikalle lopulta. Keikka oli energinen ja hauska, niinkun näiltä kavereilta voi odottaakin. Saatin myös muutamat repeämiset aikaiseksi mm. laulelemalla Jarelle "Mä sytyn tu-tu-tuleeen" <- Ne tietää ketkä tietää. Haha, mut hauskaa oli kyl ja kaikin puolin toimiva keikka. Kivasti oli porukka mukana ja tuntu että pojillakin oli kiva juhannuksen päätös.


Keikan jälkeen ootettiin että herrat ois tullu moikkaamaan meitä mut eihän ne sit loppujen lopuks malttanu ku niitten toiset puoliskotkin oli paikan päällä. Tuomasta ehdittiin kuitenkin moikata nopeesti anniskelu-alueella. Just kun oltiin alueelta poistumassa niin Pete soittikin mulle ja käytiin Jasmin viemässä kotiin ja sit tultiin tähän meille. Mukava ja erilainen juhannus. Itikat kyllä söi ihan yhtä paljon kuin mökilläkin olis syöny.

2 kommenttia:

  1. Ketkä "toiset puoliskot"?:o ai siis oliko Jarellakin joku tyttöystävä sielä matkassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainii,sori! Unohin kokonaa vastata tähän! Pahoittelut epäselvästä ilmaisustani eli siis kaikilla muilla oli siis tyttöystävät mukana ainenkin siellä mitä osaan varmaks sanoo. Jaren tilanteesta mulla ei kyllä oo antaa tarkempaa infoa mutta eipä tuo viimesimpien uutisointien mukaan ainenkaan seurustele kyllä.

      Poista