lauantai 15. kesäkuuta 2013

Mut jos vaan vahvat pysyy hengis, mä teen mitä vaan ett selviin

Oltiin Sussen kanssa viime viikon lauantaina Mikkelin jäähallissa Powercupin iltatapahtumassa kattomassa Redramaa, oli vaan hieman erilainen keikka kun katseltiin lavan sivusta ja välillä turva-aidan ja lavan väliseltä alueelta. Tämä siksi että meillä oli sellaset artisti-passit tonne tapahtumaan, saatiin ne kun oltiin sovittu etukäteen Lassen kanssa että tehdään siellä niiden kahden keikan välissä siitä haastattelu. Vähän samaan tyyliin siis kun toi Dj Luomasta jo tehty haastis. Julkaistaan sekin täällä blogissa heti kun saadaan se vaan valmiiksi. Sussella oli siis järkkäri mukana kans tuolla ja se saikin tosi hyvii kuvii, niistä muutama tässä tekstin lomassa.


Mentiin ihan hyvissä ajoin jo paikan päälle ja hengailtiin siellä lavan sivustalla. Kuunneltiin kun yleisö laulo innoissaan melkeinpä kaikkia biisejä mitä dj soittikaan. Sitä innostunutta fiilistä oli niin hieno seurata ja rehellisesti sanottuna oisin kyl tuntenu itteni ihan yli vanhaks siellä yleisön joukossa joten toi toimi noin upeesti.


Keikka kesti about puol tuntia ja sisälti tietty kaikki oikeestaan huikeimmat biisit eli mm. just Dumb, Kickstart ja uus upea Clouds! Oli siel välissä muitakin huikeita biisejä mut noitten aikana jengi oli eniten messissä. Itsehän hönttinä laulelin kaikki mukana, tuttuun tyyliin.


Keikan jälkeen mentiin ottaa iisii ja rauhottaa hetkeks. Sit me mentiinkin jo bäkkärille vääntää sitä haastista, oli kyl tosi hauska kokemus tämäkin, näitä lisää! Oon aina tienny ett Aarno ja Lasse on rentoja ja mukavia tyyppejä mut pakko sanoo että tää vahvisti sitä tunnetta x100. Hienoja ihmisiä, hienoja juttuja! Saatte lueskellä meiän höpinöitä vähän sitten kun se haastis on valmis!

Hörpättiin loppuun viel vähän limua siinä kunnes lähettiiin yytsii keikka numero kaksi. Ja oli muute vähintäänkin yhtä kova. Toimi upeesti ja jengi oli messissä. Tuli kyl ylpee fiilis! Samalla settilistalla mentiin molemmat ja ei, ei tullu yhtään sellanen fiilis ett "tää on jo nähty", kaikki keikat on kuitenki erilaisii kokemuksii! Ja nää ihmiset on se juttu! Kiitos siis miljoonasti tästä kokemuksesta Susse, Lasse, Aarno ja koko tapahtuman järjestäjä porukka, jäi hyvä fiilis, uujes!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti