tiistai 11. kesäkuuta 2013

Heti ku nää kaverit sä lasket inee ni lopetetaa aneemiset lasten bileet

Ollaan tehty täs lähiaikoina taas ihan liian monta ei niin fiksua retkeä. Eli käytännössä siis ajettu yöllä pois ja menty aamulla seittemään töihin, silmät ristissä yllättäen. Silti tuntuu että se on aina ollu sen arvoista kuitenkin.

Toissa viikon lauantaina eli virallisena lakkiais/päättäjäispäivänä päätettiin sitten lähteä ajelemaan Jyväskylään koska meillähän oli ollut siis jo KAKSI viikkoa keikkataukoa, haha! Jasmin oli iltavuorossa ja heti kun se ysin jälkeen pääsi lähtemään niin lähettiin matkaan.


Mentiin Gigglin Marliniin siis Brädiä katsomaan ja olo oli hetken "Ai ei oo nimilistas, piti olla" -tyylinen mutta sekin onneks ratkesi siitä loppujen lopuksi ravintolapäällikön hienoisella avustuksella. Oltiin baarissa vasta about puol kakstoista ja hengailtiin jonkun aikaa istuksien lavan läheisyydessä. Joskus about 15 yli kakstoista mentiin sitten lavan eteen tanssii tai no ehkä se oli enemmän seisomista ja pientä heilumista mut kuitenkin.

Keikka alkoi vasta lähempänä yhtä. Mut tää oli kyl yks parhaista Brädi keikoista millä oon ollu. Ennen virallista keikan alkua Kapa viihdytti meitä räppäämällä lavan sivussa mikkiin kaikkia biisejä mitä Teemu soitti. Räppijätkiä on edelleen yks mun suosikeista ja se on niin hyvä siihen keikan alkuun. Tykkäsin kovasti settilistasta muutenkin, ainut mikä vähän harmitti oli ett potpuri puuttui mut kaikkeahan ei voi aina vetää.

Kuka Eka -biisin aikana joku random jätkä päätti heittää alasti ja heitteli sen vaatekappaleit yks kerrallaa lavalle :D Se hyppi siin Jasminin takana koko biisin ajan, haha. Sit ku biisi loppu ni Marko meinas ojentaa sille sen vaatteit takasin mut totes sit ettei haluukaa koskee sen boxereihi joten kapa sit rohkeena otti yhestä nurkasta kiinni ja anto pojalle vaatteensa takasi, pohohoho, oli koomista!


Jengii oli PALJON, siis jos festari vetoja ei lasketa ni millää Brädi keikalla missä oon ollu ei oo koskaa ollu niin paljon väkee, mut joo, sellasii on varmasti ollu mut ei oo omalle kohalle sattunu. Tosi kivasti oli myös porukka messissä ja lauleli varsinki tunnetuimmat biisit upeesti mukana. Ja kyl ne kädetki heilu, ihan kivasti. Mukavaa kaikin puolin.

Keikan jälkeen näin Senjaa nopee siinä ja sit pois lähtiessä vessa reissulla törmättiin vielä Kapaan ja poikiin niin saatiin kiitokset ja heipatkin kerrottua. Siitä sitten kotimatkalle lähdettiin ja aamulla about tunnin nukkuneena ei niin reippaana töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti