tiistai 7. toukokuuta 2013

Tolppanen, Huhtala, Snellman ja Laiho

Vappuaattona meil oli tiedos vappubileet/Jussin synttärit Vanhal ylioppilastalol. On muuten hieno mesta, mikäli ikää löytyy, kannattaa käyä yytsii mm. kesäl Summer Heatin merkeis! 
Mä tulin tonne vähän myöhäs suoraan töistä, muut oli jo hetkisen siel ehtiny hengailee. Mitäs siinä sit, vaihettiin kuulumisii, naurettiin jammailtiin ja moikkailtiin tuttuja. Joskus ysin-kympin mais lähettiin valumaan kohti Circusta ja Elastisen levyjulkkareita. 


Helsinki on siitä hassu, et tosi usein porukka tulee näil k-18 keikoil vast vähän ennen keikan alkuu. Siel siis vaikutti aika tyhjält tollee aluks. Kuitenki sit ensimmäisen lämppärin, Jontte Valosaaren aikana alko oleen tosi ahasta. Tuntu et keuhkot painu kasaan ja millon kukaki joutu seisomaan sivuttain, et kaikki mahuttiin. Jonten biisit toimii must paremmin livenä ku levyllä, suosittelen siis käymään kattomas keikan! Must on erittäinkin jees, et Jontel on naistuplaaja, noin jo ihan sen takii et naisii harvemmin näkee näis hommis. Sen lisäks niil viel osuu äänet yks yhteen. 

Jonten jälkeen oli viel toisena lämppääjänä Uniikki, MG mukanaan. Siin tuli sit viel entist ahtaampaa. Oli kiva kuulla Miksun viimesin sinkku livenä ja noin muutenki nähä noi yhes laval. Mul tuli kuitenki aika nopee sellanen olo, et koht tulee paniikkikohtaus ja lähin vetää sielt eest heti noitten lopetettua. Yläkerran vippitilois oliki semisti väljempää ja kuitenki hyvä näkyvyys, kuuluvuus ja meininki yleisön kesken. 


Ei vaihtoehtoi avas ton setin ja se onki yks mun hekilökohtasist suosikeist uudelt levylt. Hyvin tuntu muutki diggaavan, se fiilis on jotain niin upeeta aina, ei voi olla olematta ilonen artistien puolest. Pian lähettiin kuitenki ettii istumapaikkaa, oli viel sen verran heikko fiilis ja törmättiin siinä sit Miksuun ja Däniuniikkiin. Vaihdettiin nopeesti kuulumiset ja jatkettiin matkaa. Nähtiin aina niin ihana Tinni, joka sit yllättäen luovutti pöytänsä meiän käyttöön, ku ite lähti kotiin. Sielt sit fiilisteltiin ja kuunneltiin keikkaa, mm. Spektin uus biisi tuli kuultuu pari päivää ennen virallist julkasuu. Jossain vaihees Katri ja Jasmin kiipes sielt eturivist vippilään ja suunnattiinki niitten kans aitiopaikoil loppukeikaks. Loppuviikko on ihan awe____some jo noin biisinäki, joten voitte kuvitella mitä se on livenä kaikkine vierailijoineen. 
TAJUNNANRÄJÄYTTÄVÄ.


Uh Ah. Vikana biisinä tuliki  taas Anna soida. Mikäli siis jäi epäselväks, veti Ela myös vanhoja biisejä, mm. Ovet paukkuu ja maailman upein Elabiisi Syljen. Keikka itessään kesti sellaset kevyet pari tuntii, huh! Pikkuhiljaa alettiin liikkumaan junalle päin, nopee huikattiin moikat tutuil, kiitettiin Elaa ja kehuttiin Brandolle sen älyttömän kovii biisei!

Ehkä elämäni hienoin vappu, iisii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti