torstai 9. toukokuuta 2013

Teen matskuu josta sun mutsikin pitää

Tossa viikko sitten perjantaina tehtiin Jasminin kanssa aikamoinen extempore retki Lahteen. Hypättiin 16.15 junaan ja käytiin Triossa seikkailemassa ja syömässä. Joskus seittemän jälkeen lähettiin kävelemään kasisalille kun siellä esiintyi Flowboysfam ja Tuomas Kauhanen. Oli siellä jotain muitaki pikkutekijöitä, joku mansesteri aineski ym. (Huomatkaa sarkasmi). Se oli siis perus junnukeikka. Mut päästiin joka tapauksessa hyville paikoille eteen kattomaan keikat.


FBF:n keikka oli tosi jees, parempi ku muistelinkaa ja muistelin sen hyväks. Jengi oli hyvin messissä ja oli kivaa. Mulla kivaa junnukeikalla on hyvin. Pojat esitti kaks uutta biisiä, Coolisti minä ja 5 euron biisi. Ekasta mulla on video pätkä jonka laitan tähän. Mukava oli myös nähä ekaa kertaa keikka missä Nicolas on kans mukana ja kuulla vähän niit vanhempiakin biisejä livenä.

Linkki videoon http://www.youtube.com/watch?v=OUflkaP6wrA

Keikan jälkeen pojat jako nimmareita jonkun aikaa mut sit se tultiin keskeyttämää että Tuomas voi alottaa keikkansa joten ei ehitty siinä moikata niin huikkasin vaa Mirolle ett nähääks koht pihalla ja se nyökkäs. Kipiteltiin sit sinne ulos oottelee ja höpöteltiinki siinä ihan jonkun aikaa. Loppuun otettiin fotot ja pojat huikkas ett jatkot on Imagessa.


Mentiin Amarilloon hengaa ja ottaa muutama virvoke ja syötiin myös nachoja siinä. Päädyttiin sit menee sinne Imagee ja se oli aika outo mesta, ei jääny mitkää hyvät vibat siitä paikkana. Mut oli kiva jutustella siellä vielä vähän lisää poikien kanssa ja fiilistellä musaa. Seottiin myös Jasminin kanssa kun ne soitti Sinin Levikset repee biisin. Oli kyl kuitenki kaikin puolin mukava reissu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti