lauantai 11. toukokuuta 2013

Te saatte tuntemaan rikkaaksi köyhänkin

Viimeviikon lauantaina oli aika spesiaalii keikkaa tiedos kaksin kappalein! Janne Ordénil ku täl hetkel ei mitenkään liiaks noit keikkoi oo, nii oli pakko hyödyntää ne. Alunperin en ollu lähös kuumeen takii, mut sinne oli tulos tuttui sen verran monta, et muutama tunti ennen keikkaa päätin lähtee sit kuitenki.

Ennen Gloriaan menoo maalasin keskel Helsingin rautatieasemaa valkosen ruusun mustaks vesiväreil. Oli mielenkiintost kattoo ihmisten hämmentyneit ilmeit. Enkä mä nyt huvikseni ruusui maalaile, vaan keksittiin Sofian kans muka-hauska ylläri Jannel kiitokseks, liittyen tuleval levyl olevaan biisiin. Ja levyst on tulos äly___kova, kunhan levy-yhtiö saa jotain tehtyy julkasemisen eteen. 


Mut siis joo, vihdoin päästiin Gloriaan sisäl, moikattiin nopee Jannee tovereineen ja sit alko mul ennestään tuntemattoman Iskun keikka. Mä olin sen verran väsyny ja flunssanen, etten jaksanu olla kauheest messis. Harmittaa, ei ollu varmaan kovin kiva esiintyy yleisöl joka ei tunne sun tuotantoo. Pian kuitenki toi oli ohi ja Janne pääs laval, mäki siinä sit piristyin. Meitä oli 7 tuttuu naamaa, pari tytyy vähän sivummal ja sit loput pimeis nurkis tai yläkerras ryystämäs. Ei siis mitenkään kovin ihanteellinen yleisö, mut ainaki meil oli kivaa ja ihan mielellämme siel huudeltii! Saatiin taas kerran melkein-yksityiskeikka. Aah rakastan noit uusii biisei paljon. Jossain vaihees keikkaa huudeltiin Sofian kans toisillemme ja päätettiin, et lähetään viel Hemmaan K-18 keikal. Myöhästyttiin tietysti sit vikasta Pitäjänmäel meneväst junast ja otettiin taksi. Hullut. 


Hemman pihal ensimmäisenä nähtiin Miro, joka jähmetty hetkeks meiät nähtyään. (Oli muuten hirveen koomisen näköstä, olisin nauranu paljon, mikäli mun keuhkot ois antanu periks.) En sit tiiä oliks niin hirvee yllätys! 

Keikka oli sielläki jees, mul muodostu illan aikana kaks selkeetä lempparii uusist biiseist (huomatkaa miten mainostan kokoajan uusii biisei, yritän vakuuttaa teiät niiden hyvyydest, et ostaisitte sit levyn hamassa tulevaisuudessa). Pari muuta uutukaista oisin myös halunnu kuulla, mut eihän settiin kaikkii voi tunkee. Tärkeint on et meiän toivebiisi Musta Ruusu vedettiin päivän aikana kaks kertaa. 


Keikan jälkeen jutskailtiin poikien kans vähän pitempään, naurettiin, hengailtiin ja hämmennyttiin millon mistäki. Toivottavasti Janne ja muut viimeistään nyt ymmärtää, kuin paljon ne meille merkkaa. Oli koomista, et mul ja Sofial molemmilla oli korvat lukos, eikä kuultu mitään, tuntu et aina vuorotellen huudettiin "MITÄ?!", ku joku sano jotain. Haha. Oli hauska ilta monine juttuineen. Saatiin jopa kyytiki sen sijaan, et oltais jouduttu kävelemään 10 kilsaa! Kiitos siitä kuskille ja Jannelle, joka järkkäs ton meil. Kiitos. 

Kuvassa Miro, Sofia & Janne
Kaiken tän jälkeen ei kyl harmita yhtään kipeenä liikkuminen, mutten lähtis silti kenellekään suosittelemaan. Nimimerkillä edelleen kipeä ja viikko töistä MM-kisoissa missattu.

♥Pelkkää rakkautta.

4 kommenttia:

 1. Oli kyl aivan upee reissu! <3 Ihania ihmisiä ja tosiaan pelkkää rakkautta <3 Nää jutut merkkaa aina niin paljon :3 Ja kiitos seurasta kovin paljon oli oikein mukavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Samat sanat :-) Näit reissei tulee viel monta.

   Poista
 2. Oi että säpäs tapaat paljon artisteja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jaa, tuleehan niihin törmäiltyy suht usein ja suht moneen. Tulee tos mukana väkisinki ku keikkoi kiertelee :D

   Poista