sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Mites tää sun keikka tos viiden minuutin päästä?

Summer up cruise #2!

Mitä näistä bileistä ees osais kertoo. Yritän kuitenkin sen minkä muistan parhaani mukaan menemättä liikaa yksityiskohtiin!

Me ajeltiin Jasminin kanssa autolla stadiin ja vietiin se sinne satamaparkkiin. Treffattiin muut likat terminaalissa ja käytiin hakee meiän liput. Moikattiin muutamia tuttuja jo siinä ja sit jonoteltiin laukkutarkastuksen kautta laivaan. Alunperinhän meillä oli siis neljän hengen hytti Sussen, Sofian ja Titan kanssa mutta kun Jasminin kaveri ei päässyt matkaan niin menin sitten seuraksi Jasminin hyttiin. Siinä nopeesti laitettiin hiukset ym ja lähettiin kiertelee. Tai jos totta puhutaan ni ei me paljoo kierrelty, mentiin suoriltaa Ocean clubille ja tiskin kautta pöytää istumaan. Siinä sitten kumoiltiin virvokkeita, jokainen omaan tahtiin ja saavutettiin hyvä humala.

Ekana oli Asteen keikka ja Sofia, Susse ja Titta meni eturiviin ja me jäätiin Jasminin kanssa siihen sivummalle, vaikka kyllähän mekin periaatteessa oltiin siis ihan edessä. Susse ja Sofia tuli kyl aika nopeesti sieltä eestä pois siihe meiän luokse kun siellä oli aikamoisen kuuma ja tunkua. Keikka oli HUI-KEE! Törkeen upee fiilis ja jengi oli hienosti messissä. Jani on aina niiin energinen ja A-J ja Jyriki jakso hyppiä siellä ihan kiitettävästi! Vetäsivät myös uuden biisin joka sekin toimi oikein tyylikkäästi.

Tässä välissä en muista mitä tehtiin vai tehtiinkö mitään. Sen muistan että Susse ja Sofia meni ekaks käymää hytis ja sit Titta meni perässä ja se ei tullukaa enää sielt pois, oli tullu väsy. Kohta olikin jo Elastisen keikka täyttä häkää käynnissä eikä voi valittaa; mies ku veistos! Uuden levyn biisit oli huikeita ja Timo on törkeen hyvä tuplaajanakin! Jontte kävi laulelemassa osuutensa Hallussa-biisistä ja vetäs siihen vielä Jos mä oisin sun mies-biisinki perään. Däni Uniikki tuli kans lavalle vetäsee Paita pois ja Pojat on poikii-biisit. Jengi oli niiin fiiliksissä ettei mitää jakoo, awsum keikka!


Pientä laskuhumalaa oli tässä vaiheessa omalta osalta jo havaittavissa joten tiskiltä lisää juomaa ja oottelemaan Brädi-liveä. Keikka alko ja olin liianki fiiliksis. Naurettiin, oltiin messissä, kuvattiin omaa sekoiluamme videolle ja huh oli törkeen siistiä! Pojat veti upeesti kuten aina. Onneks tällä kertaa ei tarvinnu laulella mikkiin ois voinu mennä aika pipariks, haha! Yksi ja ainoa biisi oli kyl upee ku koko mesta veti täysillä kertsii mukana, samoin ku lämpöö tietty! Hieno fiilis ja ylpee olo.


Keikan jälkeen olikin sit hyvä lähtee moikkailemaan kaikkia mahdollisia tuttuja sekä vähän myös tuntemattomia mut se on ihan coool! Muutama yhteiskuvakin tarttui mukaan. Jonkun aikaa siinä Oceanis pyörrittiin ja sit mentiin suomihiphoppii fiilistelee ku Tuomas eli DJ Luoma soitteli levyjä. Siinä päästiin kuulemaan myös uudestaan Jonten Jos mä oisin sun mies esitys!


Jossain vaiheessa Sofia katos meiltä ja lähin ettimään sitä, sain sen lopulta puhelimel kiinni ja se oli saattanu Jannen hyttiin joten lähin siis käymään siellä. Juteltiin siinä jonkun aikaa ja hyvän yön toivotuksien jälkeen me Sofian kanssa lähettiin jatkaa iltaa. "Itsehän olette rakkaita!" Johonkin puol seiskaan taidettiin siinä Suomihiphop pubissa olla ja sit painettiin hyttiin ottaa koomat, mentiin kaikki meiän hyttii ettei suotta herätettäis Tittaa.


Mä heräilin taas suht skarppina joskus kymmenen jälkee ja Jasmin onneks oli kans hereillä. Me lähettiin siitä sit syömään ku likat jäi viel lepäämää. 12 aikaan piti alkaa Uniikin keikka allasosastolla mut muutamien sattumusten vuoksi se alku myöhästy about puol tuntii. Titta ilmesty tonne allasosastolle kans ennen keikan alkua. Keikka oli kyl hyvä niinku Uniikin on aina. Naureskelin välillä pään sisällä yksinki joilleki jutuille, haha, Go Dan! Joku muu dj soitteli dänin levyi ku Slim Kim oli estynyt saapumaan paikalle,haha :D "Kyl mäki voisin ottaa kellukkeet, oon niin pieni mies."  Jututettiin keikan jälkee vielä Jania, Jyriä ja Aria.


Tästä lähettiin sitten taas Oceaniin ja käytiin tax freessäkin jossain täs välissä. Susse ja Sofiakin treffattiin viimein. Raappanan keikkaa fiilisteltiin suosiolla kauempaa ku ei jotenki ollu vaa energiaa. Hienosti veti ja ihmeen hyvin muu jengi jakso siellä eessä bailaa. Kävin taas ostaa lisää ruokaa koska pitää syödä että jaksaa. Tästä virkistyneenä mentiinki  JVG:n loppukeikka kattomaan paljon lähempää. Tunnelma oli korkeella ja itsekin olin korkeella. "Mä en leiju vaan mä levitoin" Ei vaa, seisoin meinaa korokkeen päällä. Näki hyvin, oli kivaa, mukavaa, hauskaa.


Loppuaika menikin oikeestaan vaan höpötellessä. Juttelin Tinnin ja sen muun seurueen kanssa aika pitkään. Käytiin moikkaa Tuomasta ja kirjaimellisesti melkein törmäsin Villeen, hups. Takasin stadissa, hytin kautta, terminaaliin ja autolla kotia kohti. Paatti oli satamassa ihan liian nopeesti, oisin voinu jäädä toiseksikin vuorokaudeksi. Upeeta jengiä taas kerran ja aina! "Ei oo mua, on vaa me!"Flow on sulava, ujo humala, silti räp jumala!

#Kuluumutteilopu #Pelkkäärakkautta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti