keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Ei tullu itsestään, pienestä pitäen oon kuvitellu suuria

8.5. Lähettiin Jasminin kanssa taas maaseutumatkalle. Ensin ajeltiin Kausalaan joka on  Kouvolan lähellä. Siellä oli siis Brädin keikka. Oli kiva nähä siellä muutamia muitakin tuttuja. Ei keretty kauaa siinä ootella kun keikkaryhmä jo päräytti autolla paikalle ja voi taivas kun ne pikkutytöt alko KILJUU (?) Oltii vähä aikaa ett mitä tääl tapahtuuu, mut olihan se tosi söpöö toisaalta ett ne oli Kapasta niiin innoissaa. Siellä ei ees ollu mitenkää erityisen paljon väkee mut silti niist likoist lähti yllättävänki kova ääni, haha!


Ennen keikkaa jututettiin Kapaa ja Markoo hetken aikaa kun Teemu laitteli kamoja valmiiks. Hetki vielä ooteltiin siinä ja sitten  keikka alkoikin. Oltiin siinä tokassa rivissä mut melkein ku ois eessä ollu kun muut oli niin pienii. Junnukeikaks tosi hyvä kokemus. Lauleltiin messissä ja kaikkilla oli hyvä fiilis. Kelikin oli mitä mainioin, about pari kyt astetta lämpöö. Mut silti Lämpöö -biisi toimi upeesti!

Toi Youtube liitännäinen ei toimi tällä hetkellä joten videot tulee nyt linkkeinä!
Täs ois Brädi videoo!

Keikan jälkee tehtiin tilaa muille ja nimmarijonossa riittikin porukkaa, monet halus myös kuvia ja se oli kans aika söpöö ku jotkut oli tosi pienii. Kun suurin osa oli jo saanu nimmarit ja kuvat niin me käytiin sanoo Kapalle moikat ja kiitokset keikasta ja kaikesta. Mentiin viel hetkeks jututtaa Markoa ja Teemua kunnes lähettiin ajelee Kouvolan suuntaa.


Pysähdyttiin syömässä ja kateltiin Suomen jääkiekkomatsii siinä vähän aikaa samalla.  Siitä suunnattiin Kouvolan Amarilloon jossa oli Redrama live. Vielä yhentoista jälkeenkin näytti siellä baarissa ihan tosi tyhjältä ja aloin huolestuu Lassen puolesta. Vähän vaille kakstoista sieltä sit ilmesty jonkun verran jengiä ja mentiin Jasminin kanssa siihen lavan eteen oottelee. Kuten ennenkin todettua se Amarillon lava on tosi surkee mut minkäs teet.

Keikka alko ja olin innoissani, musta jopa tuntu ett olin ainoa. Paitsi Jasmin tietty oli kans niin paljon messissä kun biisejä vaan osas. Onneks pikkuhiljaaa muutkin lämpeni ja rupes vähän ees käsiään heiluttelee ym. mut silti kukaa muu ei ees laulanu messissä, ehkei ne sit vaa osannu. Mulla oli kivaa kyl. Lassen intensiiviset katsekontaktit keikan aikana on ehk parasta!! Jossain vaihees keikkaa siihen eteen tuli jotain random muijia jotka yritti tönii mua siitä pois sellain puoli huomaamattomasti ja sit ne katto mua tosi oudosti ku osasin biisit ja olin messissä. Ne vaa jotain heilu siinä ja kiipeili siihen lavan etuosan kaiteisiin typerästi niin ett sit niitten takanta ihmiset ei nähny mitää.

Redrama videoo Amarillost!

Dumb-biisi on aina niin sydämen sulattavan ihana! Tykkään kovasti ja se toimii yleensä livenäkin huikeesti. Tuollakin jengi kertsissä joraili mukana, hauskaa. Kickstart olikin sit sellanen ett koko mesta lauleli mukana ja osa hyppi innoissaan ym. HUI-KEE-TA!!!


Keikan jälkeen Lasse hengas siinä lavan sivussa ja mentiin moikkaa sitä ni se pyyti meiät kävelee sen perässä ja mentiin sit sinne vähän niinku bäkkärille hetkeks hengaa. Oli kyl kiva kun kuuli kunnolla jutella kun musa ei pauhannu täysii. Meiän piti ajaa vielä sillon yöllä takasin Mikkeliin joten ei jääty pitkäks aikaa. Loppuun otettiin fotot ja kiiteltiin kovasti keikasta. Sit ei muutakun kotimatkalle. Mä sain ajovuoron ja yllättävän helposti meni matka ja kestin hereillä, haha!


#UpeetaJengiä
#PelkkääRakkautta

3 kommenttia:

 1. Huome suuntana mg levyjulkkarit??

  VastaaPoista
 2. Mulla joo, sallitulle keikalle ainaki, kattoo kerkiiks jäämään toiselleki. Katri joutuu valitettavasti jäämään yötöihin, eikä pääse. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Levyjulkkareist postausta? :)

   Poista