maanantai 1. huhtikuuta 2013

Tyhjät taskut, kirkas mieli, mä oon rahaton miljonääri

Oltiin tossa taas vähän retkeilee. Keikkaretki, paras retki. Me ajeltiin Jasminin kanssa Mikkelistä autolla Lahteen johon Sofia ja Susse tuli junalla. Käytiin kaappaa ne asemalta kyytiin ja pyörähettiin tsekkaamassa missä päin kaupunkia tää legendaarinen kasisali on. Siitä mentiin Trioon ja syötiin hieman että jaksaa. Käytiin alkossa hakemassa illaksi muutamia virvokkeita (lue: Pullo bombayta ja breezereitä). Ostettiin samalla pojille terveisiksi muutama suklaamuna. Mentiin joskus varmaan 20 yli kuus kasisalille odottelee ja päästiin siitä sitten ennen seiskaa jo sisälle. Saatiin sellaset coolit vieras-passit sieltä millä pääs sinne lavan taaksekin.Oltiin sovittu etukäteen että mennään sinne lavan taakse moikkaa Jannee joskus puol kasi ja siinä sit räpsittiin fotoja ja höpöteltiin mukavia. Annoin Jannelle, Jussille ja Mirolle niitten suklaamunat ja toivotin niille munarikasta pääsiäistä (no homo). Mentiin kattelee Daco Juniorin keikka. Oli muuten hyvä! Sit tuli Jannen keikka ja sehän vasta olikin mahtava. Taas aineki yks uus biisi mitä en ollu kuullu. Hypittiin ja lauleltiin mukana, uusia biisejäki niin paljon kun ikinä muistettiin. Kuvailin muutamia videoitakin sieltä ja niitä löytyy myöhemmin mun youtube kanavalta sitten.


Mentiin uuestaan lavan taakse kiittää keikasta ja samalla sitten todettiin ett nähdään parin tunnin päästä Vantaalla. Moikkailtiin Dj SlimKim ja Unsku a.k.a Dan "Uniikki" Tolppanen siinä samalla ja sit mentiin salin puolelle kattelee keikka. Mun edellisestä Uniikki keikasta oli jo aika pitkä aika mut hyvin pysy mukana kuitenkin. Kävin myös puolinolona kehumassa Dänin tyttöystävälle sen blogia. Lähettiin vähän ennen keikan loppua että ehditään hyvissä ajoin Vantaalle kattoo Kapan a.k.a Brädin keikka.

Siinä sitten matkattiin ja yritettiin tuhota virvokkeita suht kohtuullisella menestyksellä. Jasmin joutu kestää meiän tosi hauskoja juttuja selvänä koska se oli kuljettaja. Mä navigoin meiät hienosti perille mut jätettiin auto ehkä kuitenki vähän turhan kauas, pikkuvikoja. Meinas myös hieman olla vaikeuksia paikan löytämisessä mut löytyhän se sieltä kuitenki ku uskaltauduttiin kysymään paikallisilta, eli siis mä!


Mentiin sisää, no problem. Tanssahdeltiin, otettiin lisää virvokkeita ja juteltiin mukavia. Jannen poppoo saapui paikalle ja käytiin niitä jututtamassa, muistuteltiin joskus tehdystä lupauksesta ja niinhän se kilttinä poikana lunasti sen ja tarjos Sofialle, Susselle ja mulle shotit. Lavan eteen marssittiin tanssahtelee joskus varmaa 00.15 aikoihin. Siinä hengailtiin ja veikkaan että keikka alko joskus lähempänä yhtä vaikka tarkkaa tietoa tästä mulla ei ole. Mukavaa oli, kädet heiluu, vähän pomppii, biisit ulkoo mukana ihan normaalisti. Aina siihen hetkeen kun alkaa yksi ja ainoa biisin toinen säkeistö ja tajuut ett Markon (Meissi) mikki on sun eessä. Kauheet paineet ett voi ei, mä osaan tän, mun on pakko osaa tää ja silti sen jälkee ku kertsi alko ja se otti mikin itellee tuntu ett voi ei se meni ihan pieleen. Onneks se ja muut sano ett se meni ihan ookoo :D Loppukeikasta mul ei oo hirveesti käsitystä, sain tosta jotkut tärinät ja keskittymiskyky hävis. Mut sen muistan ett Lämpöö sai jengiin ääntä, se on aina yhtä hieno tunne!


Keikan jälkeen hengailtiin ympäriinsä, käytiin jututtamassa kaikkia mahdollisia tuttuja. Markon kanssa höpöttelin aika kauan kaikkee kivaa, siinä on muute mukava ihminen! Pikkuhiljaa kello lähentelikin jo pilkkua ja käytiin Sofian kanssa jututtaa viel Jannea. Siitä sitten muutaman mutkan kautta lähettiin ulos ja hengailtiin siinä vähän aikaa kun Miro soitti niitten uutta musaa sen puhelimesta.


Loppujen lopuks lähettiin autolla liikkeelle sellasella pikkusella ylikuormalla kun kahdeksan ihmistä on viisi paikkaisessa henkilöautossa. Käytiin mäkistä hakemassa suurimmalle osalle porukasta safkaa ja sit vietiin ihmisiä kotiin kun ajeltiin Vantaalta Itiksen, Viikin ja Kannelmäen kautta Sussen luokse Hyvinkäälle nukkumaan tai no ei siinä kyl ihan heti nukkumaan päässy mut kuitenki.

 En oo pitkää aikaa nauranu noin kauheesti, paras reissu pitkään aikaan jollei jopa all time paras! Kaikee sattu ja koko ajan tapahtu, onneks ikävyyksiltä vältyttiin joten pelkästään onnistunu reissu!! Pidettiin toisistamme huolta! :)
Törkeen upeeta jengiä!! Nothing but love <3


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oli! Voi jestas mitä reissuja meilleki viel tulee :D

   Poista
 2. Ihana blogi sulla <3 linkkaa se danin tyttöystävän blogi?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meit on kaks kirjottajaa, kiitän molempien puolesta! Kiitos :-) Ja tuosta: http://minifitness.blogspot.fi

   Poista