maanantai 15. huhtikuuta 2013

Jos mä lähden ni muistappa tämäkin, se on vähä niinku joku veis sulta änärin

Perjantai, perjantai, joka viikko kerran vain. Luojan kiitos ett on perjantai!

Käytiin taas Jasminin kanssa pienellä roadtripillä. Tällä kertaa sillä erotuksella että mä olin kuskina. Kouvola-city oli osoitteena. Ylläri varmaan jokaiselle että siellä oli Cheek-keikka.


Saavuttiin joskus ennen yhtätoista jo mestoille ja baarissa suoraan eturiviin seisomaan. Venailtiin siinä sitten normisti se joku pari tuntia ja keikka alko joskus 00.30 korvilla.

"Kouvola, hyvää iltaa!" ja sit alkokin Ne tekee soimaan. Itsehän olemme aina hyvin messissä ja tää ei ollut poikkeus. Jotenki muu yleisö oli aika väsynyttä, sellanen vähän lame fiilis siit jäi vaik kyl jätkät veti hyvin ja täysii niiku aina. Miksu oli tällä kertaa messissä tuplaa Jarea mut sillä oli vähän off day fiiliksen puolesta. Tyyliin se ei juuri hymyilly mikä on siltä erikoista ja Jareki sano siitä sille ett koita nyt saada haippi päälle. :D

 
Video kannattaa katsoa hd laatuisena!


Muutamia hajoiluja lavalla saatiin taas omilla teoillamme aikaseks mut se on iha OK. Kivaa oli, mukava perus keikka. JA kyllä, voin sanoa perus keikka! Oon kuitenki nähny niitä jo 38 ni on vähän vertailukohtia.

Keikan jälkee käytiin kiittää keikasta ja sit mentiin vaihtaa Tuomaksen kans muutama sana ja saatiinkin oikein kehittävä keskustelu aikaiseksi. Myöhemmin käytiin vielä kuvien merkeissä moikkaa Jare ja Miksu. Saatiin mukavat naurut aikaseks ja ehkä myös oma kuvamme Jaren iPhone arkistoon, hope not! Napattiin viel musta ja maailman parhaista keikkateknikoista yhtäri ja sit sanottiin heipat kaikille ja lähettiin hesen kautta kotia kohti.


Aina yhtä jees!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti