maanantai 15. huhtikuuta 2013

Aina ku sä puhut sitä etelää, se saa mun levikset repeemää

Pidin parisen viikkoo sit vihdoin tuparit -yli puolen vuoden jälkeen muutosta. Parempi myöhään ku ei millonkaan! Mä en tosiaan tiiä mis vaihees meiän hengaussuunnitelmat vaihtu tupareihin, mut lopputulos oli kyl miellyttävä. Illalla sit suunnattiin suurella porukalla Hyvinkääsalille Rähinä Special -keikalle, jossa esiinty Brädi, Uniikki ja Timo Pieni Huijaus. Pakko myöntää, mä hämmennyin aidosti nähdessä sen yleisömäärän. Meiän porukka oli 13-henkinen, muuta yleisöö oli ehkä just ja just saman verran. Ja ne istu. Kukin tavallaan, mut valehtelisin jos väittäisin et meil oli huono meno. Pfft, yks hauskimmist keikoist mitä oon kokenu, kyllä. 


Ensimmäisenä lavan valtas Timo, tultiin paikan pääl just sisään sen verran myöhäs, et kerettiin parit sanat vaihtaa toisten kaa, ja sit se jo alkoki. Kaikki loppuu saa edelleen kylmät väreet aikaan, enkä voi olla nauramat Timon muka-hauskoil, mut silti maailman parhail jutuil. Hetkikomiikka toimii kans, aina. Jälleen kerran mä haluun myös mainita Nikon, tuplaajana toimivan hurmurin kera keinuvan kehon. Siit onki aikaa, ku on nää kaks tullu nähtyy samal laval. Keikka itessään oli lyhyt, ehkä 20min, jos sitäkään. Pari biisii, artisti nautti, yleisö nautti, kaikil oli kivaa ja kuuma tuli. Täydellistä? Se vaan parani. 


Sit maailman pienin suurmies! Timosta mallii ottaneena myös Uniikin läpät lensi ja mä nauroin. Niin myös pari muuta, ketä meit ny oli. Pakko antaa maininta DJ SlimKimille, ihan kelpotuplaaja Miksun tilal.


Sit jeeeeeee Brädi!!! Silmäleikkauksestaan huolimat veti täysii, arvostan. 
Tää koko Rähinä Special oli loppujenlopuks melkeen yksityisvedoks laskettava, mut fiilis oli sitäki parempi. Ehkä ne siel oppi, et ens kerral kannattaa mainostaa vähän tälläsii tapahtumii, nii ei oo sali tyhjänä. Keikan jälkeen kaikki sit jäiki melkee suorilt käsilt moikkaamaan meitä, räpsin yhteiskuvii kaikist ja käytiin Jasminin kans nopee mun kämpil hakee Kapan kortti. 


Hyvinkäältä muutamien naurujen jälkeen meijän matka jatku Vantaalle -taas. Suuntana nightclub W ja Cheekin keikka, awsum! Siel oli aika kummallinen lava, kaiteet oli melkeen liianki ees, mut eipä se mitään, onhan noit tullu kateltuu pari kertaa. Kesken keikan joku muija vaa kiipes laval, tanssi ja keikutti siin hetken ja sit lähti pois, kenenkää enempää reagoimatta, hahaha! Keikka meniki sit suht nopee (lievällä humalatilalla saatto olla vaikutusta asiaan), ja pian me pyörittiinki jo DJ Luoman, Pitkäsen, Greedyn ja TS:n jalois. Kännykäst löyty muutama hieno kuva, juttelut oli antosii ja voi juku, ette ikinä usko!! Mä sain ton illan aikana koklaa niin montaa eri sänkee, ja sain koottuu top3:sen uusiks! Kiitos siis kaikille sänkikokelaille :D 

Nauran Luoman photobombil niin paljon :D
Pitkäst aikaa pääsin myös Jaren juttusil, yllätyin niin paljon -positiivisessa mielessä- et vieläki hymyilyttää. Niin paljon puhetta, et hyvä ku ehin suuni avaamaan. Tais olla hyvä päivä! FAK JES, näihin sanoihin ja tunnelmiin, meiän keikkasoturit kiittää. #wethebest vai mikä oli?! Ens sunnuntain Summer Up Cruisee ootellessa, kuu-le-miin. 

Ok loppukevennys vielä, mun sanallisen arkun hetkellisen lukittuneisuuden korvaamaan.


3 kommenttia:

  1. Aina ku sä puhut sitä etelää, se saa mun levikset repeemää - kenen biisi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sini Sabotagen Levikset repeemään, julkastaan perjantaina virallisesti :-) Täältä https://www.facebook.com/SiniSabotage?fref=ts löytyy linkit ym. sit!

      Poista