maanantai 25. maaliskuuta 2013

"Pitäkää itestänne huolta"


Jyväskylästä me liftattiin Tampereelle, maailman symppiksin, jo eläkkeellä oleva, historiantutkija otti meiät kyytiin. Oisin voinu kuunnella sen tarinoit ikuisuuden Katrin kuorsates vieres. (Ei se oikeesti kuorsaa.) Koska kello oli vasta aamu, meil oli monta tuntii iltaan, luonnollisesti. Onneks hyvä ystävämme Sofia saapui valkoisella ratsullaan, eli suunnattiin Sofian luokse pelaamaan änäriä. (tähän väliin tekee mieli kirjottaa että I SUCK!!!!!!!!!!!!, eli en siis todellakaa oo maailmanmestariainesta siinä.) Sieltä sit hiivittiin läheisel nuorisoseural leikkimään DJ-kamoil, naurettiin, fiilisteltiin hyvää, uutta, vanhaa ja nostalgist musiikkii. Aika lens siivillä, ja kohta meiän piti jo suunnata Senssiä kohti. 


Meil oli pieni aavistus Talentin esityksest johtuen, et Jonne Aaron saattais olla messis, olihan se! Onneks. Yks Cheekin parhaimpii keikkoi, melkeen menee Cruisen edelle. Kaikki oli niin mukana, piti hauskaa ja osas sanat. Kukaa ei runnonu eikä mulkoillu toisii vihasesti, ainakaan hirveest. Jonne Aaronin ääni on upee, enkä voi väheksyy Cheekin tai TS:n lavakarismaa, oikeesti. Voisin vaan kehuu niit ja tota keikkaa paljon. Oli söpöö vetää täyteenahdatun Senssin kans Puhelinlangat laulaa acapellana ja Tinakenkätyttö kuuluu niin keikkasettiin. Just tän takii näit keikkoi kierretään, kaikki on hyvii, mut sit ku tulee näit helmii, ei niit haluis todellakaan missata. 


Törmättiin illan aikana siis-niin-ihQuun Janne Ordéniin ja DJ Cara Åkeen. Voivoivoivoi, mun sydän räjähtää ku on liikaa tykättävii ihmisii.
Lähettiin kuitenki sit piakkoin juna-asemal päin ja sanottiin pojil moikat Fat Ladyn edes. Tihrustin jopa pari kyyneltä noitten ihanuuden takii. Kiitos. 52 tuntii hereillä, missattu Robinin jäähallikeikka ja tervetuloa köyhyys, mut oli se viikonloppu sen arvonenki. Onni koostuu pienistä asioista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti