maanantai 25. maaliskuuta 2013

"Ilman teitä ei ois meitä! HAHAHA"

Mitä teil tulee mieleen Muuramest? Mulle tiilikauppa, dunno why. Muurames oli kuitenki joulukuus hyvät s-bileet, Brädi & Redrama live! Kaks suomen parast artistii samas paikkaa perätysten, siinä on täydellisyyttä kerrakseen.


Brädin keikka oli hauska, mut tuntu siltä, et suurin osa siitä 13-16v koostuvasta yleisöstä tiesi vaan hittibiisit Happee ja Lämpöö. Onneks me  oltiin siel! Haha, ei vaa, hyvä meininki. Tollast peruskauraa, ei tost oikee osaa mitään muuta kertoo. Keikan jälkeen marssittiin rivis salaseen tapaamismestaamme ja hengailtiin Brädin, Meissin ja Kometin kans. Ellil oli lauma enskertalaisii mukana, joten annettiin niitten suosiol jutella Brädil enemmän ja me Katrin kans häiriköitiin näit kahta muuta herrasmiestä. Meissi kiitteli meiän antamasta joulukortistä, joka oli yks söpöimmistä mitä maa päällään kantaa. 
Mä olin vähän omissa maailmoissani taas jälleen kerran, joten mult meni ohi aikalail kaikki. Sen muistan, et Redrama kurkkas jossain vaihees vessan ovesta ja Katri oli söpö ja meni halaamaan sitä. Ahahahaw. 


Sit kuulin et salin puolel alko Redraman keikka, huikkasin vaan "JUOSTAAN", enkä ees hoksannu sanoo pojil heippaa, ku olin jo pää kolmantena jalkana menos. Spektiä lainatakseni: Se on ihan khuul, vittu.
Hyvin siis ehittiin nähä koko Redraman shöy, vähän sivummalta, mikä oli semisti outoo, mut se ei menoo haitannu! Muu yleisö todennäkösesti myötäilis mun puheita, olin jopa yllättyny miten mukana kaikki oli, osa huuteli biisien sanoi ihan innoissaan ja osas niit oikeesti! Good job, Muurame, kuuntelette hyvää musiikkii.
Music akustisena on älytön rakkaus, I don't know what to tell you on aina yhtä energinen ja edelleen yks mun lemppareista Lasselt. Ja Dumb! toimii. Se on rakkaus.


Sit suunnattiinki Jyväskylään Bar Brahan ootteleen TPH ja Spekti -spessukeikkaa. Kelasin, et niil ois ollu ihan niinku normaali kunnon keikka, mut ne vetiki sen siel DJ-pöydän takaa, eli aika spesiaalii jo siin mieles. Timo ja Spekti oli, kuten arvata saattaa, erittäin ihania. Oli erittäin mukavaa nähdä heitä jälleen pitkän ajan jälkeen. Keikka itessään oli hauska, kotosa ja tiivistunnelmainen. Brädi kävi vetäsemäs Lämpöö. Suuri kiitos Larrengille, et järkkäs tälläsen! 


(Huom!!! Kelatkaa, siel baaris roikku katosta keinui!! Oisin voinu jäähä sinne asumaan. Brädiki tokas Katril et "Katri!! Eiks ookki ihan Sussemaisii noi keinut?!" Aww.)

Ja jos ette viel tienny, Brädin keikkaryhmä on maailman paras. Meissi näyttää muumien Hosulilta, Kometil on kiva nenä, Greedyki on kiva ja Brädist en ees sano mitään. Kyl te tiedätte. Precis, nättii niin vaan ottaa iisii siin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti